Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2020

Με δύο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς οι Αγκάγιεφ και Νταβιώτης τέθηκαν εκτός.


Με πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.


Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Ρισβάνης, Τριμμάτης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα του Περιστερίου αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Από την αποστολή απουσιάζει ο Γκαλβάο που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Αγκάγιεφ που ακολούθησε πρόγραμμα τρεξίματος αφού ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και του χορηγήθηκε φαρμακευτική θεραπεία και ο Νταβιώτης που στη σημερινή προπόνηση είχε μια άτυχη στιγμή στην προπόνηση και σε σύγκρουση πάνω σε φάση αποκόμισε 4 ράμματα κάτω από το φρύδι του αριστερού ματιού και θα προφυλαχθεί.


Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης,

Γιώργο Πήδουλα.

sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics