Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020
 
 
  O πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης στην παρέμβαση που έκανε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ στην εκδίκαση της προσφυγής Ταυλαρίδη κατα της Κρητικής ομάδας αποκάλυψε οτι στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον ΟΦΗ έχει βάλει 7 εκ. ευρω. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση που θα ληφθεί για τα παλιά χρέη των ΠΑΕ, θα είναι καθοριστική, τόσο για τον ίδιο, όσο και για άλλους επενδυτές.  

 "Ένας Μπούσης δεν θα ξαναέρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ και ομογενής επιχειρηματίας, σύμφωνα με το sdna.gr είπε στην εκδίκαση, της προσφυγής Ταυλαρίδη για 66 χιλ. ευρώ, απο το 2012 που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, ότι «αν κάποιος έχει βάλει 7 εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα όπως εγώ, έχει το δικαίωμα να μιλήσει. Ήρθα στην ομάδα το 2018. Έβαλα δικηγόρους, κάναμε τον έλεγχο και μου είπαν ότι η ομάδα δεν είχε προβλήματα. Διαβάσαμε τον νόμο και προχωρήσαμε. Ένας Μπούσης δεν θα ξαναέρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λυπάμαι γιατί έχω βάλει 7 εκατομμύρια ευρώ στον ΟΦΗ για να διορθώσω μια ομάδα και να μην φύγω».

Σημαντική όμως, ήταν και η πρόσθερη παρέμβαση υπέρ του ΟΦΗ του νομικού συμβούλου της Super League Interwetten, Γιάννη Οικονομάκη, ο οποίος ανέφερε ότι το ίδιο πρόβλημα με τον ΟΦΗ είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν και άλλες ΠΑΕ, όπως οι ΠΑΕ Άρης, ΑΕΚ και ΑΕΛ, πόυ έχουν κάνει την ίδια διαδικασία εκκαθάρισης και σύστασης νέας ανώνυμης εταιρείας με διαφορετικό ΑΦΜ.
Και υπογράμμισε την σημασία της απόφασης που θα λάβει το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς όπως ανέφερε σε περίπτωση δικαίωσης του Ταυλαρίδη «οι συνέπειες, αν η προσφυγή γίνει δεκτή, θα είναι δυσβάσταχτες για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες, είτε θα πτωχεύσουν είτε θα καταρρεύσουν οικονομικά, γιατί θα ακολουθήσουν πολλές ανάλογες υποθέσεις».

Η απόφαση για τον ΟΦΗ, θα βγεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο στον ΟΦΗ, αλλά και με την συμβολή της Σούπερ Λίγκ, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να δώσουν στην υπόθεση μια μεγάλη βαρύτητα, καθώς η απόφαση του Διαιτητικού, θα αποτελέσει δεδικασμένο και για άλλες υποθέσεις, παικτών που έχουν προσφύγει, όχι μόνο του ΟΦΗ, αλλά και άλλων ομάδων.

Οπότε, το θέμα δεν είναι μόνο του ΟΦΗ και για το λόγο αυτό, έγινε και η πρόσθετη παρέμβαση απο το νομικό σύμβουλου της Super League Γιάννη Οικονομάκη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics