Breaking News
11 Οκτωβρίου 2020

Με πολύ καλό καιρό θα περάσει και η Κυριακή σε όλη τη χώρα. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει, η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή με αρκετή ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί και οι άνεμοι θα γίνουν σταδιακά νότιοι.

Μεταβολή του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα της Δευτέρας και τα βορειοδυτικά με καταιγίδες και πολύ ισχυρούς νοτιάδες. Την Τρίτη ισχυρά φαινόμενα θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας, θα είναι όμως σύντομα κατά κανόνα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα βροχής στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 7 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις, μικρή πιθανότητα βροχής και το θερμόμετρο από 16 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα νότια. Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες μόνο νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ στα νότια, νοτιάδες έως 4 μποφόρ στα υπόλοιπα και η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός . Ο υδράργυρος από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics