Breaking News
19 Οκτωβρίου 2020

Με τη νίκη τους στο «Ολυμπιακό Ράλι» στέφθηκαν Πρωταθλητές



Ο Νώντας Καρανικόλας με τον συνοδηγό του, Γιώργο Βασιλάκη, είναι οι Πρωταθλητές της κατηγορίας C6 για το 2020 στο χώμα!

Με την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, οι Καρανικόλας – Βασιλάκης εξασφάλισαν τον τίτλο από το «Ολυμπιακό Ράλι», κι έτσι στο τελευταίο χωμάτινο Ράλι της χρονιάς στις αρχές Νοεμβρίου στην Ιτέα, δεν θα έχουν το παραμικρό άγχος και θα πάνε για να απολαύσουν τον αγώνα!

Η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για το πλήρωμα του Ford Fiesta R1 της «Car Center», αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα δίδυμο που χρησιμοποιεί ένα εντελώς καινούριο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από τους έμπειρους μηχανικούς της «Ford Car Center», υπό την επίβλεψη του Νώντα και φυσικά του πολύπειρου πατέρα του, Γιώργου Καρανικόλα, ο οποίος είναι ένας από τους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» αρχιμηχανικούς των τελευταίως δεκαετιών στους ελληνικούς αγώνες σε άσφαλτο και χώμα.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics