Breaking News
19 Οκτωβρίου 2020

Αρκετές αναβολές λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας



Στις National κατηγορίες της Γαλλίας στους αγώνες των ομάδων, στις οποίες αγωνίζονται Έλληνες πρωταθλητές έγιναν αρκετές αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού. Η κακή επιδημιολογική εικόνα, ειδικά στο Παρίσι και σε 8 ακόμη πόλεις, επηρέασε τη δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αναβλήθηκαν πολλά ματς στις κατηγορίες από την 3η έως την 5η, πάντως αγωνίστηκαν οι περισσότεροι από τους πρεσβευτές μας.

Δεν έγιναν οι συναντήσεις της Νις Καβιγκάλ του Τάσου Ρηνιώτη στη National 1 (3η κατηγορία των ανδρών),της Βίσεμπουργκ του Νίκου Αντωνιάδη στη National 2, της Σεν Πιερ 2 των Γιάννη Βλοτινού και Ζήση Δουκέρη στη National 3 και της Ερμόντ της Ιωάννας Γερασιμάτου, επίσης στη National 3 (4η κατηγορία για τις γυναίκες).

Διεξήχθησαν κανονικά τα υπόλοιπα 10 ματς με ομάδες Ελλήνων αθλητών. Στη National 1 η Σαρτρ 2 του Κώστα Λαγογιάννη έχασε 8-2 εντός έδρας από τη Λα Ρομάν. Η Ενεμπόν τουΓιώργου Σταματούρου και του Σωκράτη Γιαννούτσου κάμφθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της από τη Βατινιέ. Η Ρομάν του Γιώργου Κωνσταντινόπουλου και του Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου επικράτησε 8-3 ως γηπεδούχος της άλλοτε πρωταθλήτριας Γαλλίας Λεβαλουά.

Στην National 2 η Ερμόν Πλεσί του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Γεράσιμου Πετρή ξεπέρασε με 8-3 εντός έδρας τη Μανόμ. Η Σεν Ντενί του Στράτου Δαμιανή νίκησε 8-5 εντός έδρας τη Βαλενσιέν.

Στη National 3 η Αντίμπ του Ιάσονα Κορδούτη και του Δημήτρη Κορδούτη συνέτριψε εκτός έδρας τη Λιόν Ζερλάν με 8-1. Η Ποντουάζ Σερζί του Γεράσιμου Χατζηλυγερούδη και του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου είχε επίσης εύκολο έργο με 8-0 απέναντι στη Σιλτιγχάιμ.

Στις αντίστοιχες κατηγορίες των γυναικών η Σεν Πιερ 2, η οποία συνεργάζεται με τη Μαρία Χριστοφοράκη, τη Γεωργία Ζαβιτσάνου και την Έλσα Τέρπου, επικράτησε 8-6 εκτός έδρας της Μπαγιάρ Αρζεντάν για τη National 1. Στην ίδια κατηγορία η Εσιρόλ της Δήμητρας-Θωμαΐδας Τσεκούρα νίκησε με 8-4 εκτός έδρας τη Λοπερέ και τέλος στη National 2 έκανε δυνατό ξεκίνημα η Λε Μαν Σαρτέ της Όλγας Γεωργοπούλου πέτυχε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενη επί της Μοντεβίλ με 8-3.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics