Breaking News
26 Οκτωβρίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα, Δευτέρα τα ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κωνσταντίνου Ντότα;

 

Η ανάγκη για μια μεγάλη αγκαλιά και κατανόηση είναι έντονη σήμερα.

Κριός

Η γενναιοδωρία σας σήμερα κερδίζει την ημέρα. Προστατεύστε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει.

Ταύρος

ADVERTISING

Σήμερα καλό θα ήταν να αφεθείτε στην ροή και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείξετε την αγάπη, την ευαισθησία και ενσυναίσθηση στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Η ασυνέπεια δεν θα στηριχθεί εύκολα σε επιχειρήματα τα οποία δεν θα είναι πιστευτά οπότε επιμείνετε στην προσπάθεια σας με αγάπη προς το αντικείμενο.

Καρκίνος

Η πρακτική σε κάτι που σας ενδιαφέρει και μπορεί να επεκτείνει τις γνώσεις σας είναι σημαντική ενέργεια αυτή την στιγμή. Γνωρίζετε καλά την δουλειά σας ωστόσο η επιδεξιότητά σας μπορεί να τελειοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Λέων

Σήμερα ακολουθείτε ρεαλιστικές προσδοκίες και πρακτικά μονοπάτια. Το θάρρος και η ευφυΐα σας θα είναι αρωγοί της ημέρας.

Παρθένος

Η προσδοκία να υπάρξει ηρεμία και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας θα είναι έντονη σήμερα. Μοιραστείτε πράγματα και όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε.

Ζυγός

Τα όνειρα, η ελπίδα και οι φιλοδοξίες σας είναι ενεργές σήμερα και μπορείτε να είστε παραγωγική/ός στην εργασία σας ή κάτι που ζητάει αυτή την στιγμή η καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Καλή ημέρα να απολαύσετε τις μικρές χαρές που σας προσφέρονται. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας είναι πολύ ενεργές καθώς και η διαίσθηση σας. Ακολουθήστε την ροή.

Τοξότης

Η ανάγκη να μείνετε στα ενδότερα σας μπορεί να είναι έντονη σήμερα και καλό θα ήταν να σεβαστείτε αυτή την ανάγκη σας. Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή θα πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα.

Αιγόκερως

Η παρόρμησή σας είναι θετική και ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια στον δρόμο σας αξίζει να προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Η επικοινωνία σήμερα σας βοηθά να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Υδροχόος

Οικονομικά θέματα η ζητήματα αξιών ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Δεν είναι καλή ημέρα για σπατάλες ή για να ξεκαθαρίσετε σημαντικά πράγματα.

Ιχθύες

Καλή ημέρα για να δράσετε βάσει των επιθυμιών σας. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και συνδέονται με κάποιον τρόπο με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics