Breaking News
30 Οκτωβρίου 2020

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου δεν το βάζει ποτέ κάτω!


Για τον Παναγιώτη Γρηγορίου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ο «Spinnerakos» των ελληνικών και διεθνών αγώνων drift είναι από τους πλέον αγαπητούς αγωνιζόμενους όχι μόνο για τα εντυπωσιακά περάσματά του, αλλά κυρίως διότι είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος μετακινείται με αμαξίδιο από τα 13 χρόνια του, όταν έμεινε κινητικά ανάπηρος έπειτα από ένα απλό χειρουργείο αφαίρεσης λιπώματος ση μέση του, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Ασχολήθηκε με το drift κι εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους του χώρου με πλείστες διακρίσεις και τίτλους.

Την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε στο Λουτράκι, έπειτα από αποχή σχεδόν ενός έτους. Όμως έδειξε ότι η… τέχνη του να οδηγείς με το πλάι, δεν ξεχνιέται!
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics