Breaking News
05 Νοεμβρίου 2020

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Η ανάγκη για συναισθηματική θαλπωρή και φροντίδα είναι έντονη…

 

Κριός

Μια μικρή μελαγχολία μπορεί να σας δημιουργηθεί σήμερα. Καλό θα ήταν να εστιάσετε σε ότι ευχάριστο έχετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή και να μην αναπολείτε το παρελθόν.

Ταύρος

ADVERTISING

Φόβοι και ανησυχίες ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα σε σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Καλό θα ήταν να δείξετε την συμπόνια σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν χρειάζεται να εστιάσετε σε κάτι που σας δυσκολεύει γιατί δεν θα είναι εύκολο να βρείτε την λύση που ζητάτε. Ασχοληθείτε με ότι έχει αξία για εσάς, υλική η συναισθηματική.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε κάτι που σας απασχολεί. Ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εικόνα και προβολή σας.

Λέων

Η εσωτερική σας δύναμη είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι πιστεύετε και μπορείτε να εμπιστευτείτε και την διαίσθησή σας για να προχωρήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για να σπάνε

Παρθένος

Δημιουργικά συναισθήματα έρχονται σήμερα μέσα από ομάδες, φίλους και ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο σας. Άτομα εμπιστοσύνης είναι κοντά σας.

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητα σας χτυπά την πόρτα σήμερα και η πηγή είναι θέμα εμπιστοσύνης. Προχωρήστε με ασφάλεια τα βήματά σας.

Σκορπιός

Βαθιές αλλαγές μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή ή/και κινήσεις οι οποίες είναι καρμικές. Τα ξεκαθαρίσματα και η εκ νέου τακτοποίηση είναι στο μενού της ημέρας για εσάς.

Τοξότης

Σήμερα με κάποιον τρόπο έρχεται ανταμοιβή, είτε για κάτι το οποίο έχετε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια είτε για κάτι το οποίο περιμένατε καιρό.

Αιγόκερως

Η δύναμη της θέλησής σας είναι πολύ δυνατή και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα συναισθήματά σας ανέκφραστα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν εσάς με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η αναγνώριση ή η ολοκλήρωση σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή είναι εφικτή. Μια διαδικασία λαμβάνει τέλος και ένας νέος στόχος περιμένει να τον κατακτήσετε.

Ιχθύες

Η ανανέωση, με όποιον τρόπο είναι δυνατή να γίνει αυτή την στιγμή στην ζωή σας, θα είναι το κύριο μέλημα σας σήμερα. Ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics