Breaking News
08 Νοεμβρίου 2020

Να υπάρξουν λύσεις συμβολαίων αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 πρότεινε σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΟΦ Ιεράπετρας Θανάσης Χηνόπουλος.
Δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ 101,8 έκανε ο Θανάσης Χηνόπουλος.

Σε αυτές ο πρόεδρος του ΟΦ Ιεράπετρας εξέφρασε την άποψή του, ότι αν δεν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της Super League 2 θα πρέπει με νομοθετική ρύθμιση να λυθούν τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα τόνισε πως η θέση αυτή δεν είναι μόνο δική του, αλλά και των υπόλοιπων συναδέλφων του, την οποία και εξέφρασαν στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που έγινε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Λεωνίδα Λεουτσάκο τόνισε: «Ο πρόεδρος κύριος Λεουτσάκος και το συμβούλιο έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσει τους αρμόδιους παράγοντες ότι είναι θέμα επιβίωσης των εταιρειών, πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα. Είναι μία προσπάθεια που την παλεύουν εβδομάδες και ειδικά ο κύριος Λεουτσάκος.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics