Breaking News
14 Νοεμβρίου 2020

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη με την Κατερίνα Στεφανίδη και τους συναθλητές και συναθλήτριές της να έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε...
Θοδωρής Γεωργαντάς  

 

Έπιασαν τόπο οι τοποθετήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη, σχετικά με το μείζων θέμα με τα πριμ για τις διακρίσεις πρωταθλητών και πρωταθλητριών την χειμερινή περίοδο.

Όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα με τα πριμ διακρίσεων σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα κλειστού στίβου, αλλά και στις αντίστοιχες διοργανώσεις κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, λύνεται με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή (13/11) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η τροπολογία αναφέρει ότι από τις σχετικές διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 34 του νόμου 2725/99 (όπου προβλέπεται οικονομική επιβράβευση μόνο για ένα Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανά άθλημα, το όποιο θεωρείται πιο σημαντικό από την οικεία ομοσπονδία), εξαιρούνται οι διοργανώσεις κλειστού στίβου και κολύμβησης σε 25άρα πισίνα.

Έτσι, οι διακρίσεις σε αυτές τις διοργανώσεις επιβραβεύονται αυτοτελώς και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, από την 1η Ιανουαρίου 2016. Το δίκαιο αίτημα κορυφαίων αθλητών του στίβου, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία το ανέδειξε μέσω δημόσιων αναρτήσεων στα social media και δηλώσεις της σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και της κολύμβησης, όπως ο Ανδρέας Βαζαίος, ικανοποιείται.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, έστω και με καθυστέρηση.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics