Breaking News
18 Νοεμβρίου 2020

Ευθείες… βολές κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας «έριξε» ο Χρήστος Βολικάκης με σημερινή του ανάρτηση.

 

Ο Κυπελλούχος Κόσμου στην ποδηλασία πίστας εξέφρασε τα παράπονα που έχει για τη διοίκηση της ΕΟΠ, η οποία όπως τόνισε τον έχει αφήσει μόνο του.

Ο Βολιώτης ποδηλάτης ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό του και είπε πως αν δεν υπήρχε η ΕΟΕ και οι χορηγοί του θα τα είχε παρατήσει!

«Ακόμα περιμένω την στήριξη και βοήθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αλλά μάλλον εδώ και αρκετό καιρό κάπου χάθηκε στο δρόμο. Οι Ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν και κύριοι είστε απόντες για ακόμη μια φορά, το μόνο που ακούω είναι ότι δεν έχετε λεφτά… Εάν δεν είχα την βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των χορηγών μου απλά θα τα είχα παρατήσει…».
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics