Breaking News
23 Νοεμβρίου 2020

Η δημοσιογράφος που βάζει γκολ σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους

 

Φίλαθλοι μπορεί να μην υπάρχουν στα γήπεδα, αλλα πάντα υπάρχουν παρουσίες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στις εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά κυρίως στις έξω απο αυτές. Οπως η εντυπωσιακή Ιταλίδα παρουσιάστρια, Ντιλέτα Λεότα που προκαλεί… αναστάτωση από τη μέρα που το τηλεοπτικό δίκτυο DAZN την επέλεξε για να παρουσιάζεται στα γήπεδα της Serie A.

Τελευταία εμφάνιση που επισκίασε ακόμη και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στον αγώνα της Γιουβέντους με την Κάλιαρι. Η 29χρονη ξανθιά παρουσιάστρια του συνδρομητικού δικτύου μαγνήτισε τα βλέμματα με τη μίνι φούστα και τις μαύρες μπότες που αποκάλυπταν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, ούτε μάλλον και η τελευταία. H 29χρονη Ντιλέτα αρέσκεται στο να προκαλεί θύελλα σχολίων προς το πρόσωπό της!

Ττο 2016, είχε βιώσει τον εφιάλτη της υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών της και της δημοσίευσής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα μηνύσεις, όχι μόνο για να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, αλλά γιατί ως γυναίκα πρέπει να πολεμάμε τέτοια θέματα. Εκτίμησα πολύ την υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι. Αισθάνθηκα πως δεν ήμουν μόνη και πως αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά πιο κοινό απ’ όσο μπορεί να πίστευα…».

Όσο για τη δουλειά που επέλεξε στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έχει να πει: «Από μικρή το ονειρευόμουν και μάλιστα έκανα πως έπαιρνα συνεντεύξεις από τους φίλους μου όταν έπαιζαν ποδόσφαιρο».

Πριν από ένα χρόνο, πρωταγωνίστησε… άθελα της και στην αναμέτρηση Νάπολι-Μπρέσια. Τότε με μια διαίτερα αποκαλυπτκή εμφάνιση που τόνιζε την θανατηφόρα της σιλουέτα έδωσε το έναυσμα στους φίλους των «παρτενοπέι» να της… τραγουδήσουν.
«Έξω τα β…α, έξω τα β…α», φώναζαν οι οπαδοί της Νάπολι στην όμορφη δημοσιογράφο, η οποία τους απάντησε χαμογελώντας και κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο.

Δείτε εδω το χαρακτηριστικό βίντεο με την ωδή των φιλάθλων της Νάπολι στην Λεότα:

Και ακολουθεί η… απάντηση της δημοσιογράφου:

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φημολογούνταν πως είχε σχέση με τον Σουηδό άσο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όσο και με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Alessandro Siani.

Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ποικίλης ύλης Chi δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αναφέροντας ότι ο Σουηδός άσος και η καυτή Ιταλίδα ήταν το ζευγάρι έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CCbIh__qnLg/?utm_source=ig_web_copy_link

Αφορμή για τα εν λόγω δημοσιεύματα ήταν οι συχνές εμφανίσεις του εκκεντρικού φορ ως γκεστ σταρ στα stories της γνωστής ρεπόρτερ, ενώ έκαναν μαζί κι ένα διαφημιστικό σποτάκι στην περίοδο της καραντίνας. Αλλωστε όπως έχει δηλώσει η ίδια:

«Οι περισσότεροι συνάδελφοί μου ενδιαφέρονται μονάχα για τη δράση και όσα γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου, όμως, πρέπει να έχεις κι άλλα βέλη στη φαρέτρα σου. Η Ιταλία είναι μια λαμπερή χώρα. Όταν σε ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο απλά με ακους, αλλιώς… με κοιτάς. Πλάκα κάνω προφανώς, αλλά η μεταφορά αυτή έχει βάση…».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics