Breaking News
29 Νοεμβρίου 2020

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της Bwin "Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» τερμάτισε στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX της Πορτογαλίας.

 

* Κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στη Super League Interwetten! 21+

Τέταρτος κατετάγη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX που διεξήχθη στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος που έχει εξασφαλίσει από το 2019 την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της Bwin "Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών" στην κούρσα μεταλλίου του Σαββάτου ήταν 20ος και έτσι έχασε την ευκαιρία ν' ανέβει στο βάθρο.

Ο 35χρονος που έχει να επιδείξει το 2019 μια 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ ήταν 5ος το 2016 στο Ρίο και 6ος το 2012 στο Λονδίνο (Ολυμπιακοί Αγώνες) ήταν στη 2η θέση μετά από 9 κούρσες αλλά στην 10η ήταν 20ος και υποχώρησε.

Ολοκλήρωσε στην 4η θέση με 63β.π. Αυτός που έκανε το ... μπαμ στην κούρσα μεταλλίου του Σαββάτου ήταν ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε. Τερμάτισε 2ος αλλά σε συνδυασμό με τις 2 1ες θέσεις στην 8η και στην 9η άφησε πίσω του 8 β.π (55-63) τον Έλληνα πρωταθλητή.

Το χρυσό κέρδισε ο Ισραηλινός Κοέν με 45β.π και 2ος ήταν ο συμπατριώτης του Ζουμπάρι με 51.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μεταξύ άλλων στις 10 κούρσες, 2 πρωτιές, 2 τρίτες θέσεις ενώ "πέταξε" την 30η από την 3η ιστιοδρομία.

Από την άλλη ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ήταν 27ος με 23β.π στους άνδρες αλλά κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U-21.
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics