Breaking News
11 Ιανουαρίου 2021

Η Σοφία Παπαδοπούλου και η Τζέλη Σκαρλάτου θα λάβουν σύντομα θέση σε επιτροπές της διεθνούς ομοσπονδίας
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Φωνή σε δύο σημαντικά πόστα στη διεθνή ομοσπονδία ιστιοπλοΐας (World Sailing) αποκτά η Ελλάδα. Η Σοφία Παπαδοπούλου, χάλκινη ολυμπιονίκης στα Yngling το 2008 και η Τζέλη Σκαρλάτου με συμμετοχές σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες μέλη σε δύο επιτροπές της W.S., η πρώτη στην DEVELOPMENT & REGIONS (ανάπτυξη και περιφέρεια) και η δεύτερη στην EVENTS COMMITTEE (επιτροπή αγώνων).

Τις δύο αθλήτριές μας υποστήριξε, σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία,. η γ.γ. της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου μέσω του Group D της διεθνούς ομοσπονδίας, στο οποίο ανήκουν οι Γαλλία, Ιταλία, Ισραήλ, Κύπρος, Λίβανος, Μάλτα, Μονακό, Άγιος Μαρίνος, Τουρκία και φυσικά η Ελλάδα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics