Breaking News
14 Ιανουαρίου 2021

Πιο χειμωνιάτικος θα γίνει ο καιρός από την Πέμπτη με χιόνια και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας και πτώση της θερμοκρασίας παντού.

Την Παρασκευή ο παγετός θα είναι ισχυρός κυρίως στα βόρεια, ενώ το Σαββατοκύριακο θα χιονίσει αξιόλογα σε περιοχές πεδινές και χαμηλού υψομέτρου στην κεντρική χώρα. Το κύμα ψύχους θα διαρκέσει τουλάχιστον έως την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά,την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ χιονόνερο στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από -6 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις από το μεσημέρι με χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις από το βράδυ και το θερμόμετρο από 1 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από -1 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, λίγες βροχές κυρίως από το βράδυ στα βορειοδυτικά.Ο υδράργυρος από 5 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες παροδικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες το πρωί. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες βροχές μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κατά διαστήματα με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από -2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχών και παροδικών χιονοπτώσεων στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics