Breaking News
15 Ιανουαρίου 2021

Πολύ ισχυρός θα είναι ο παγετός την Παρασκευή κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, πάντως οι χιονοπτώσεις γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Νέα υποτροπή του καιρού περιμένουμε από το βράδυ της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο με πυκνές χιονοπτώσεις τοπικά σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν, η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα πέσει όμως στους μείον 16 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά,την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί στη Θράκη και από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από -7 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αρκετή ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 1 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, λίγες παροδικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι σταδιακά βοριάδες παντού έως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες τοπικές βροχές με παροδικές χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Ο υδράργυρος από -1έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics