Breaking News
17 Ιανουαρίου 2021

Την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα είναι λίγες και ασθενείς.

Το κρύο όμως θα είναι αισθητό παντού και ο παγετός τοπικά πολύ ισχυρός. Το ψύχος θα επιμείνει και το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη. Μάλιστα, την Δευτέρα θα σημειωθεί και το τελευταίο κύμα χιονοπτώσεων κυρίως σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές ασθενείς χιονοπτώσεις στη Θράκη. Η θερμοκρασία από -16 έως 3 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από -3 έως 2 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από -13 έως 9 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από -7 έως 10 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 9 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 10 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές ή χιονόνερο και στα βόρεια ασθενείς χιονοπτώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από -7 έως 7 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics