Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2021

Η χάλκινη ολυμπιονίκης διεκδικεί την ψήφο των σωματείων στις επερχόμενες εκλογές της ΕΓΟ
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Μέλος της καλύτερης ομάδας ανσάμπλ που ανέδειξε ποτέ η ελληνική γυμναστική, της εξάδας που ανέβηκε την κορυφή του κόσμου και κατέκτησε ολυμπιακό μετάλλιο, η Εύα Χριστοδούλου δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το άθλημα που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση.

Πολυπράγμων και πολυτάλαντη, κατέχει σήμερα το πόστο του συνδέσμου της ομοσπονδίας με την εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής και πλέον ετοιμάζεται να πάρει θέση και στα διοικητικά δρώμενα, καθώς θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στηρίζοντας το διεθνή κριτή Νίκο Προβιά.

Η συνέντευξη δεν περιορίστηκε στα διοικητικά, καθώς η Εύα έχει άποψη και τη στηρίζει τόσο για τη ρυθμική γυμναστική όσο και τον αθλητισμό γενικότερα. Από τη συζήτησή μας δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην ιστορική μέρα της κατάκτησης του ολυμπιακού μεταλλίου, μιας τεράστιας επιτυχίας από μια ομάδα που είχε μέταλλο από χρυσό.

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics