Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2021

Στο Ουέλιγκτον των ΗΠΑ αγωνίζεται η Ιόλη Μυτιληναίου

 

Οι Έλληνες αθλητές που ζουν και αγωνίζονται στο εξωτερικό συνεχίζουν παρά την πανδημία να συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων με επιτυχία.

Στο Ουέλιγνκτον των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται για πρώτη φορά η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2017, Ιόλη Μυτιληναίου, συμμετέχοντας μαζί με τα άλογά της στο φημισμένο τουρνουά υπερπήδησης εμποδίων «Winter Equestrian Festival 2021», στο οποίο παίρνουν μέρος οι καλύτεροι ιππείς στην παγκόσμια κατάταξη από όλο τον κόσμο.

Το τουρνουά άρχισε στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για 12 εβδομάδες έως και τον Απρίλιο του 2021, και η Ελληνίδα ιππέας βρίσκεται εκεί στα πλαίσια της προετοιμασίας και πρόκρισής της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021, στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Η αθλήτρια του ΙΑΟΦ μαζί με το άλογό της, «Levis de Muze», συμμετείχαν την Κυριακή (31/1), στο σημαντικότερο αγώνισμα CSI3* Grand Prix Netjets με ύψος 1.50μ. και συνολικά έπαθλα 137.000 δολάρια, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μια μόνο ρίψη εμποδίου (4 βαθμοί ποινής). Η παρουσία της Ιόλης Μυτιληναίου, στο Winter Equestrian Festival θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ – Βόλος ΝΠΣ 1-1: Με μία μπαλωθιά δεν γλέντησε κανείς… (vid)

Με άρωμα Ελλάδας τα πρωταθλήματα Σερβίας και Βουλγαρίας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics