Breaking News
22 Μαρτίου 2021

Πρόκριση και για τα 49er στα Κανάρια Νησιά

 

Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο διεκδικούν στα Κανάρια Νησιά οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου.

Το ελληνικό σκάφος στα Nacra17, παίρνει μέρος στη διεθνή ρεγκάτα της πόλης Λανθαρότε, όπου φιλοδοξεί να κατακτήσει τη μοναδική ευρωπαϊκή θέση που δίνει «εισιτήριο» για την Ιαπωνία.

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες έξι ιστιοδρομίες και το ελληνικό σκάφος βρίσκεται στην 9η θέση με 37 βαθμούς, σε σύνολο 21 συμμετοχών. Οι θέσεις που τερμάτισε το ελληνικό πλήρωμα ήταν 13η, 9η, 12η, 9η, 3η και 4η. Την πρόκριση διεκδικούν επίσης οι: Ρωσία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Κροατία και Ολλανδία.

Και τα 49er

Στην ίδια διοργάνωση γίνεται και αγώνας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τα 49er. Η Ελλάδα συμμετέχει με τους Παναγιώτη Καμπουρίδη – Στέλιο Νούτσο, οι οποίοι μετά από 6 κούρσες είναι 39οι με 83 βαθμούς, σε σύνολο 44 σκαφών. Την πρόκριση κυνηγούν ακόμα τα σκάφη από: Ιρλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Εσθονία, Ρωσία, Νορβηγία και Δανία.

Sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής: Χάλκινο μετάλλιο ο Γαλόγαυρος στα ΗΑΕ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής: Τόκιο μέσω Σόφιας [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics