Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Ο χειμωνιάτικος καιρός συνεχίζεται και την Τετάρτη με ισχυρό παγετό, γενικά χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρούς βοριάδες και τοπικές χιονοπτώσεις.

Πάντως θα υπάρχουν και διαστήματα με αρκετή ηλιοφάνεια. Ανήμερα της εθνικής μας επετείου περιμένουμε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πάλι με χιόνια ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου. Μες την ημέρα ο καιρός θα βελτιωθεί και από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία από -8 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγη παροδική συννεφιά με μικρή πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων κυρίως σε ορεινά-ημιορεινά και το θερμόμετρο από 1 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από -2 έως 14 βαθμούς.

Στην Πάτρα γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια και στα ανατολικά πιθανές ασθενείς βροχές ή χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές βροχές και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγη συννεφιά με ασθενείς βροχές στα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από -1 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα ανατολικά, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Alphatv.gr
Διαβάστε επίσης:

Volley League: Αυλαία με ντέρμπι «αιωνίων»Volley League: Αυλαία με ντέρμπι «αιωνίων»

Ομόφωνη απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics