Breaking News
24 Ιουνίου 2021

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24 Ιουνίου
Κώστας Ασημακόπουλος


Η Πολωνία, επικράτησε με 2-0 νίκες της Τσεχίας και θα είναι η αντίπαλος των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ στον αυριανό προημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Χάγη της Ολλανδίας.
Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στα προημιτελικά με 2-0 νίκες απέναντι στη Λιθουανία σε αγώνες που έγιναν το πρωί της Τετάρτης 23 Ιουνίου.
Ελλάδα και Πολωνία είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο τουρνουά της Β’ φάσης στη Σμύρνη της Τουρκίας, όπου κοντραρίστηκαν αρχικά στον τελικό του υποομίλου και κατόπιν στον τελικό του τουρνουά με τις ομάδες της Ελλάδας να επικρατούν και τις δύο φορές (στον τελικό χρειάστηκαν μία νίκη καθώς προέκυψε τραυματισμός στο ένα πολωνικό δίδυμο).
Σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει μια αλλαγή στη σύνθεση της, καθώς συγκριτικά με το τουρνουά της Σμύρνης η Μπάκα έχει πάρει τη θέση της Μαναβή, η Πολωνία είναι στη Χάγη με τις ίδιες ακριβώς ομάδες
Βόιτατσικ, Κοτσιόλεκ (Νο1) και Τσέινοβαλ, Λόντετζ (Νο2).

Η ώρα έναρξης των αγώνων θα γίνει γνωστή αργά το απόγευμα.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε απ' ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από το γήπεδο Ηροδότου

 

Το νέο γήπεδο γκολφ στο Navarino Hills θα αποτελέσει ορόσημο για μια καινοτόμα συνεργασία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics