Breaking News
23 Αυγούστου 2021

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησαν σήμερα, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τα μέλη της προεθνικής ομάδας ανδρών.

Συνολικά 13 αθλητές ήταν στο προσκλητήριο του εθνικού προπονητή Κώστα Βατσακλή και άρχισαν την προετοιμασία τους για μία ακόμα δύσκολη σεζόν, που δεν αποκλείεται να έχει επίσης ανατροπές λόγω της πανδημίας covid-19. Εξαιτίας του κορονοϊού άλλωστε, άρχισε πιο αργά η θερινή προετοιμασία, ενώ σε έναν μήνα έρχεται η πρώτη πρόκληση της χρονιάς, η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού στη Ρουμανία. Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας ρίχνουν βάρος και στα τρία προπονητικά καμπ, που οργανώνονται αυτές τις ημέρες για αθλητές και αθλήτριες μέχρι την εφηβική κατηγορία. Αυτό της Καβάλας για τη Βόρεια Ελλάδα είναι σε εξέλιξη από χτες, εκείνα του Λουτρακίου για την Αττική και της Πάτρας για τη Δυτική Ελλάδα αρχίζουν αύριο και η βούληση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι να βάλει στην πρώτη χρονιά τα θεμέλια ώστε να τα επαναλάβει και τελικά να τα μετατρέψει σε έναν νέο θεσμό.

Στη συγκρότηση της προεθνικής ομάδας ανδρών, περιόδου 2021-2022, να θυμίσουμε ότι εντάσσονται οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Γιώργος Σταματούρος, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, Δημήτρης Κορδούτης, Στράτος Δαμιανής, Ιάσονας Κορδούτης και Νίκος Αντωνιάδης.

Για τις συγκεντρώσεις προετοιμασίας των μικρών ηλικιών να σημειωθεί ότι τη γενική επίβλεψη και οργάνωση έχουν ο Κώστας Βατσακλής, ο εργοφυσιολόγος των εθνικών ομάδων Χρήστος Μπαλαμπίνης και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Μιχάλης Κατσικαδέλης, που είναι και διευθυντής της Σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο παλιός διεθνής αθλητής και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννης Κορδούτης. Χτες βράδυ έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και στους υπεύθυνους προπονητές έχουν δοθεί οδηγίες προπόνησης, ασκησιολόγιο, πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, έντυπα αξιολόγησης αθλητών κ.α..Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στα καμπ είναι σημερινοί πρωταθλητές ή άλλοι ταλαντούχοι αθλητές, που αποτελούν ελπίδα για το μέλλον, ενώ για την τεχνική καθοδήγηση έχουν επιλεγεί κάποιοι από τους καλύτερους προπονητές. Στο Sportcamp του Λουτρακίου θα βρεθεί στην αυριανή έναρξη ο Κώστας Βατσακλής και θα πει δύο λόγια στους αθλητές από την πλευρά της ομοσπονδίας.


Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics