Breaking News
08 Οκτωβρίου 2021

Βασίλης Μπαλατσός

Γ' Εθνική: Για ακόμα μια φορά πάει πίσω η κλήρωση του πρωταθλήματος

 

Σήμερα (8/10) στις 11:00 το πρωί ήταν να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Μάλιστα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει επίσημα την Τετάρτη (6/10) την ημερομηνία της κλήρωσης. Τελικά για ακόμα μια φορά η διαδικασία οδηγείται σε αναβολή.


Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η κλήρωση της Γ’ Εθνικής μεταφέρεται για την προσεχή Τρίτη (12/10). Η ομοσπονδία οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη Superleague 2. Λόγω των εκκρεμοτήτων που δημιουργήθηκαν είναι ασαφές αν θα πάρουν μέρος στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου οι ομάδες που ήταν να συμμετάσχουν στην Β’ Εθνική, όμως έμειναν χωρίς αδειοδότηση.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00».

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 07/10/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics