Breaking News
12 Νοεμβρίου 2021

Σ’ ένα ματς που το αποτέλεσμα ήταν δευτερεύον (αφού σκοπός του ήταν η υποστήριξη των σεισμόπληκτων) ο ΟΦΗ γνώρισε φιλική ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Έπαιξε μετά από 18 μήνες ο Τσιλιανίδης.



Την ήττα 2-0 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο. Στο πλαίσιο των δράσεων για ενίσχυση των σεισμόπληκτων στις περιοχές του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τους Κύπριους σ’ ένα ξεχωριστό φιλικό.
Με σημαντικότερο γεγονός του αγώνα την επανεμφάνιση του Κοσμά Τσιλιανίδη έπειτα από πολύμηνη απουσία (σ.σ. αγωνίστηκε για 25 λεπτά) οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

Κάτι που συνέβη χάρη σε δυο γκολ του Μάντζη (στο 4’ με προβολή από σέντρα του Σαλί και στο 52’ με κοντινό σουτ).
Ενδιάμεσα πάντως ο ΟΦΗ άγγιξε την ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο δοκάρι (8’), ενώ την ίδια κατάληξη είχε και φάουλ του Λάμπρου στο 88’.

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/itta-tou-ofi-apo-olumpiako-leukwsias/4237148
Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Tην κατάκτηση του κυπέλλου Κρήτης πανηγυρίζει το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ

 

 

 

Σήμερα 12 Νοεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics