Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ποδηλατικό γύρο της Σαουδικής Αραβίας ξεκινώντας με επιτυχία τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2022.


Ο Χανιώτης ποδηλάτης, αγωνιζόμενος με την Kuwait Pro Cycling Team, ξεχώρισε μέσα από την παρουσία του στο ξεκόλλημα, αλλά και εξαιτίας της μπλε φανέλας που φόρεσε στο ξεκίνημα του δεύτερου ετάπ (φανέλα για τον πιο επιθετικό ποδηλάτη).

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης κατέλαβε την 86η θέση στη γενική κατάταξη, τερμάτισε εντός χρονικού ορίου και στα 5 ετάπ, ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο την πρώτη διεθνή συμμετοχή του για το 2022 με τη φανέλα της Kuwait Pro Cycling.

 

Νικητής ήταν ο Μαξίμ Βαν Ζιλ της Lotto Sudal. Ο 22χρονος Βέλγος πήρε τη φανέλα της γενικής χάρη στην εξαιρετική παρουσία του στο 4ο ετάπ και παράλληλα πανηγύρισε την πρώτη επαγγελματική νίκη του.

Αρκετά βλέμματα συγκέντρωσε και ο Ντίλαν Χρούνεβεγκεν με δύο νίκες σε μαζικούς τερματισμούς (2ο και 5ο ετάπ). Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός σπρίντερ άλλαξε ομάδα φέτος (Bike Exchange από Jumbo Visma), προερχόμενος από μία δύσκολη σεζόν.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 08/02

 

 

 

Μαν. Ρουμπάκης: «Ο ΠΟΑ θα παραμείνει στην κατηγορία»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics