Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2022

Με αγώνες στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έφτασαν στο τέλος τους χτες όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα σε τοπικό επίπεδο στην επιτραπέζια αντισφαίριση για τη σεζόν 2021-2022.

Συγκεκριμένα ο επίλογος γράφτηκε με τα τελευταία ματς στα πλέι οφ των θέσεων 1-6 στο Α’ Τοπικό Βόρειας Ελλάδας ανδρών και τα ματς κατάταξης για τις θέσεις 1-4 και 5-8 στο Α’ Τοπικό Δυτικής Ελλάδας ανδρών. Στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ και μετά την τελευταία αγωνιστική κατέκτησε τον τίτλο ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης υπερτερώντας σε τριπλή ισοβαθμία! Στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας αναδείχτηκε πρωταθλητής Α’ Τοπικού Δ. Ελλάδας ο ΑΟ Φοίνικας Πατρών 2010 μετά από ματς σε μίνι ταμπλό, που περιλάμβανε τελικό και αγώνα για τις θέσεις 3-4. Οι διασυλλογικοί αγώνες προχώρησαν, παρά τα εμπόδια που αναπόφευκτα έβαλε και βάζει η διασπορά του κορωνοϊού και πλέον απομένουν οι αγώνες για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α1 ανδρών (πλέι οφ 1-4) και τα μπαράζ σε Α1-Α2 γυναικών, μαζί με ένα τελευταίο ματς στην 1η κατηγορία των γυναικών, όλα από αναβολή.
Διαβάστε επίσης:

Παραμονή στην Α1 ανδρών με συγκλονιστικό φινάλε για την Ελευσίνα, νικητής των μπαράζ ο Ίφιτος Πατρών

 

 

 

Σήμερα 14 Φεβρουάριου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics