Breaking News
05 Αυγούστου 2022

Έστω και με καθυστέρηση και χωρίς πάντως να έχουν ξεκαθαρίσει οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις, η Επιτροπή Διοργανώσεων συνεδρίασε και έδωσε ένα πρώτο πλαίσιο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

 

Ο τρόπος διεξαγωγής δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι 76 ομάδες, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά ίσως δεν δηλώσουν όλες, θα χωριστούν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσει ο κρητικός όμιλος και οι πέντε ομάδες του νησιού θα μπουν σε έναν όμιλο περίπου 18 ομάδων (ανάλογα και με το πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική) και στη συνέχεια θα γίνει η συγκρότηση.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων να κατατίθενται έως 22 Αυγούστου ενώ η κλήρωση της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι τέσσερις πρωταθλητές θα προβιβάζονται απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Super League 2, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται θα καθοριστεί μόλις «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να αρθεί ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στη Γ’ Εθνική, που ήταν έως 28 ετών, ενώ θα επιτρέπεται να δηλώνονται έως 5 ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών.

neakriti.gr
Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 04/08/2022 [vid]

 

 

 

 

 

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα να κλέψει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics