Breaking News
26 Μαρτίου 2016

Σημαντική επιτυχία για την Ελληνική ξιφασκία.To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών που πραγματοποιήθηκε της Σεούλ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε έως τον ημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Σέο (Κορέα) και ηττήθηκε με 15-13.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, πάντως, «αυτοκτόνησε» μιας και προηγήθηκε με 13-9 και δεν κατάφερε να πάρει δύο σημεία και να προκριθεί στον τελικό. Η πορείας της ωστόσο ήταν αξιοσημείωτη και δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Για να φτάσει έως τα τελικά, η Βάσω κέρδισε στις 64 την Ζανγκ Ξιν (Κίνα) με 15-9. Στο γύρο των “32” επιβλήθηκε της Λι (Κορέα) με 15-12. Στα προημιτελικά πέτυχε μεγάλη νίκη, καθώς κέρδισε την Ζαγκούνις (Αμερική) με 15-12. 

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απέναντι στην Ζαγκούνις, καθώς στις δύο προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες είχε κερδίσει η Αμερικανίδα αθλήτρια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics