Breaking News
09 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η ανάγκη σου να οργανώσεις καλύτερα τα θέματα καριέρας σου γίνεται επιτακτική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να παίρνεις αιφνίδιες και βιαστικές αποφάσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιδίωξε να περάσετε -όσο το δυνατόν- μια ήρεμη, δημιουργική και ευχάριστη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα καλύτερα να φροντίσεις να περάσεις απλά καλά. Αρκέσου στο φλερτ και μην επενδύεις συναισθηματικά.

 

Ταύρος
Είσαι σε εξαιρετική θέση να μάθεις κάτι πολύτιμο και ενδυναμωτικό σήμερα και αύριο. Οι άλλοι σε βρίσκουν ενδιαφέρουσα και γοητευτική. Καθώς συνδέεσαι με τους άλλους, τους κάνεις να περνούν καλά. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, η διαίσθηση σου ενισχύεται και μπορείς να κάνεις μερικές συναρπαστικές ανακαλύψεις ιδιαίτερα για τον εαυτό σου ή την εικόνα σου. Ίσως υπάρξουν εκπλήξεις που σχετίζονται με την αγάπη ή την καριέρα. Έχεις όρεξη για κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο και αυτή η επιθυμία για αλλαγή μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες καταστάσεις, ακόμη και ανθρώπους στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Γρήγορα μετράς τις καταστάσεις και αντιλαμβάνεσαι την αιτία πίσω από περίπλοκες καταστάσεις. Είναι φυσικό σήμερα να ασχολείσαι με ζητήματα από το παρελθόν που επανεμφανίζονται συνεχώς στη συνείδηση σου. Νιώθεις ότι ανακτάς τον έλεγχο της ζωής σου, καθώς καταλαβαίνεις γιατί έχουν συμβεί κάποια πράγματα, και ειδικά γιατί εξακολουθούν να σχετίζονται με σένα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να λύσεις τα προβλήματα, αλλά και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Μπορεί να απολαύσεις ένα γεγονός που σε οδηγεί σε απροσδόκητα συναισθήματα και ζεστές αναμνήσεις.

Καρκίνος
Το σήμερα και το αύριο είναι εξαιρετικά για να απολαύσεις συζητήσεις με φίλους ή να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Η συνεργασία με άλλους σε ενδυναμώνει. Η προσωπικότητα σου λάμπει. Ζητήματα ελευθερίας μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και μπορεί να νιώσεις απαλλαγμένη από ένα ερωτικό θέμα που σε βάραινε κάποτε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες, όνειρα και σχέδια. Τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται να θυμάσαι ότι σε ωθούν σε νέες ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις.

 

Λέων
Σκέφτεσαι πολύ μπροστά σήμερα και αύριο. Ξυπνούν τώρα συναισθήματα που σε παρακινούν να επιδιώξεις τους στόχους σου με περισσότερο πάθος. Η δημιουργικότητα σου είναι εμφανής. Τώρα είναι μια στιγμή που ίσως κάνεις μια σημαντική ανακάλυψη που αφορά σε ένα δημιουργικό σου έργο. Αν υπάρξουν κάποιες αναταραχές, να ξέρεις πως θα αποτελέσουν και την αφορμή να κάνεις μια νέα προσέγγιση. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της χαράς σου και φέρνει στην επιφάνεια την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Είναι μια περίοδος για χαλαρές δραστηριότητες και για απαλλαγή από το άγχος.

Παρθένος
Είσαι σε θέση να σκεφτείς καινούριες στρατηγικές σήμερα και αύριο, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Γρήγορα ανακαλύπτεις ότι το να μοιράζεσαι ιδέες είναι πιο ικανοποιητικό και παραγωγικό, καθώς δίνεις βάρος στις απόψεις και τις ιδέες των άλλων. Το κλειδί για ένα ισχυρότερο αίσθημα ενδυνάμωσης είναι να αναζητήσεις τρόπους να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Στόχος να επωφεληθείς από την αυξημένη σου ικανότητα να μαθαίνεις εύκολα. Κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να προχωρήσεις σε έναν προσωπικό στόχο. Ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα, ίσως και επαναστατικά θέματα και συναισθήματα, σε ελκύουν περισσότερο.

Ζυγός
Υπάρχει ένα πνεύμα προόδου σήμερα και η προθυμία να διαγράψεις προβλήματα του παρελθόντος. Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι μια υπερδιέγερση, ίσως και μια επαναστατικότητα. Είσαι επίσης ανοιχτή σε νέες ιδέες και δυνατότητες. Κάποιες φορές θα ξεπεράσεις τα όρια, ακόμα κι αν δεν είναι στις προθέσεις σου. Τα συναισθήματα και οι οικείες σχέσεις ζεσταίνονται ξαφνικά. Ίσως πάλι να ξυπνήσεις με συναισθήματα που έχεις κρύψει βαθιά μέσα σου και τώρα σου ανοίγουν τα μάτια.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και δείχνεις ένα έντονο ενδιαφέρον για τα οικονομικά και για τα ταλέντα σου. Αυτή η διέλευση είναι σύντομη, αλλά είναι καλή για να σου υπενθυμίσει την ανάγκη να γειωθείς. Ταυτόχρονα αναγνωρίζεις ότι νιώθεις λίγο πιο ισχυρή όταν καταφέρνεις να διαχειριστείς τις σχέσεις σου. Η καθοδήγηση και η ανταλλαγή ιδεών είναι ισχυρή και θετική. Κάποιος σου ανοίγεται και αυτό σε βοηθά να ενισχύσεις την εικόνα σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και είσαι πιο διατεθειμένη να δηλώσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου ή να μοιραστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Είσαι επίσης πιο αφοσιωμένη και συνδεδεμένη. Απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και κάνεις μεγάλα βήματα εξέλιξης στη δουλειά σου. Δημιουργείς σχέσεις που φέρνουν κάτι πολύτιμο στη ζωή σου και οι αλληλεπιδράσεις σου σε οδηγήσουν σε ιδιαίτερα ελπιδοφόρα συναισθήματα. Η ερωτική σου ζωή γίνεται ξανά ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές καταστάσεις. Απολαμβάνεις ιδιαίτερες σχέσεις με κάποιους που σε κάνουν να νιώθεις και να περνάς καλά. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και είναι μια καλή στιγμή να το απολαύσεις. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα στα εργασιακά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα, λειτουργούν βοηθητικά και βελτιώνουν το επίπεδο της συναισθηματικής σου ζωής.

Υδροχόος
Ανακάλυψε σήμερα τρόπους για να απαλλαγείς από το στρες, να ξεκουράσεις το μυαλό και να ηρεμήσεις την ψυχή σου. Η αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνεργάτες. Επιδίωξε με τον διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να χαράξετε μια κοινή πορεία και να περάσετε όμορφα και δημιουργικά τη μέρα σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ό,τι σου θυμίζει το παρελθόν και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Αντιμετώπισε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου σήμερα και μην φέρεσαι παιδιάστικα και αλλοπρόσαλλα. Έχεις απόλυτη ανάγκη ξεκούρασης και φόρτιση των μπαταριών ενέργειας σου. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην το χαλάς εκφράζοντας τις ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επιστρατεύοντας όλο σου το ταμπεραμέντο και τη φαντασία σου.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η ομάδα Κ15 του ΟΦΗ, που ηττήθηκε 3-1 από τον Ολυμπιακό

 

 

 

 

Σήμερα 09 Απριλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics