Breaking News
22 Απριλίου 2023

Την είσοδο στο ταμπλό της ηλικιακής κατηγορίας Under 19 πέτυχε σήμερα 22/04 η Μαλαματένια Παπαδημητρίου σ’ ένα ακόμα World Table Tennis Youth Contender του 2023.

Στο Σπα του Βελγίου η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό της κατηγορίας κατέκτησε με αξιόλογες εμφανίσεις τη 2η θέση με 1 νίκη και 1 ήττα στον όμιλό της και αύριο Κυριακή 23/04, στην τελευταία μέρα του τουρνουά αρχίζει την προσπάθειά της στο ταμπλό των «64» επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ωφέλιμα και τα γερά αγωνιστικά τεστ, που κάνει στο βελγικό όπεν, καθώς ήδη έχει αγωνιστεί με αθλήτρια από την Κίνα και αύριο θα έχει νέο πολύ δύσκολο έργο με αντίπαλο από τη διαχρονικά κορυφαία δύναμη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στις 11:30 ώρα Ελλάδας έχει ματς-πρόκληση στον 1ο γύρο απέναντι στην Κινέζα Ζανγκ Σιανγκγιού. Το βράδυ της Παρασκευής στο μεταξύ, η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη πέτυχε ευρεία νίκη με 3-0 στον πρώτο προημιτελικό της πολωνικής λίγκας κόντρα στην Ολύμπια Ούνια και λογικά δεν χάνει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Στο απλό των νεανίδων στο Σπα σχηματίστηκαν αρχικά 28 γκρουπ. Από τη δεύτερη σειρά των seeding η Παπαδημητρίου (νούμερο 123 στην παγκόσμια κατάταξη Under 19) κληρώθηκε στο 11ο γκρουπ και πήρε τη 2η προνομιούχο θέση. Στην πρεμιέρα της αντιμετώπισε την Κινέζα Ζονγκ Γκέμαν, που ήταν επικεφαλής ως νούμερο 21 του κόσμου στην κατηγορία. Έδειξε ανταγωνιστική, πήγε το ματς στο 1-1 στα σετ ώσπου κάμφθηκε με 3-1 σετ (4-11, 11-7, 5-11, 6-11).

Στο καθοριστικό ματς η 19χρονη πρωταθλήτρια, που δεν έχει προπονητή στο Βέλγιο, αναμετρήθηκε τα απόγευμα με τη Σουηδέζα Λιν Όλσον (Νο 306). Κατέκτησε οριακά το 1-0 σετ, πήρε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι έφτασε στη νίκη και την πρόκριση με 3-0 σετ (11-9, 11-7, 11-7).

Το βράδυ η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με μία ακόμα Κινέζα, τη Ζανγκ Σιανγκγιού. Η 17χρονη βρίσκεται στο νούμερο 94 στο rankinglistU19 και στην πρώτη φάση κυριάρχησε στο 20ο γκρουπ με 2 νίκες. Το ματς δεν έχει κάλυψη στο ίντερνετ. Τα νοκ άουτ της κατηγορίας αρχίζουν και τελειώνουν αύριο.

Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΓΚΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Στην Πολωνία η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη πραγματοποίησε χτες 21/04, όπως προαναφέραμε, μεγάλο βήμα για την είσοδο στα ημιτελικά των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Στον πρώτο προημιτελικό νίκησε εκτός έδρας 3-0 την Ολύμπια Ούνια Γκρούντιαζ και αύριο Κυριακή 23/04 αναμένεται να σφραγίσει στο «σπίτι» της την πρόκριση στην 4άδα. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής έδωσε ένα ματς και επικράτησε του Πολωνού Λούκας Σοκολόβσκι με 3-1 σετ. Θυμίζουμε ότι στο φινάλε των δύο πρώτων φάσεων του πρωταθλήματος η Μπογκόρια είχε καταλάβει την 3η θέση και η Ούνια Γκρούντιαζ την 6η.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Όλα τα ζώδια 22/04

 

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αστέρα στο "Γεντί Κουλέ" 1-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics