Breaking News
21 Ιουνίου 2023

Ηρόδοτος: Πήρε Φραγκουλάκη και Κανδηλάκη

 

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το χτίσιμο του ρόστερ ο Ηρόδοτος, με δύο ηγετικές φυσιογνωμίες για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να φορούν και πάλι την "κυανόλευκη" φανέλα.

Οι έμπειροι Μιχάλης Φραγκουλάκης και Μανόλης Κανδηλάκης είναι οι πρώτες μεταγραφές για τον Ηρόδοτο και έπονται και άλλες ηχηρές κινήσεις, καθώς μετά τον υποβιβασμό από την Super League 2 θα πρέπει η ομάδα να φτιαχτεί από την αρχή.

Η ανακοίνωση για Κανδηλάκη

"Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θεωρείται από σήμερα ο Μανώλης Κανδηλάκης, ο οποίος επιστρέφει στον Ηρόδοτο. Ο 33χρονος «βράχος» της άμυνας, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για τον ΠΑΟ Κρουσώνα όπου στέφθηκε και Κυπελλούχος ΕΠΣΗ. Στο μεγάλο του βιογραφικό, βρίσκονται ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Ερμής Ζωνιανών, ο ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Αλμυρός αλλά και ο Ηρόδοτος με τον οποίο σημείωσε επιτυχίες και στέφθηκε πρωταθλητής."

Η ανακοίνωση για Φραγκουλάκη

"Και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης επέστρεψε στον Ηρόδοτο! Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας, προστίθεται στο ρόστερ της και θα είναι από τα δυνατά χαρτιά στις επιλογές του Μανώλη Παπαματθαιάκη!

Τα λόγια για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη είναι περιττά καθώς έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εντός του γηπέδου. Έχει αγωνιστεί για τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον ΠΟΑ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Κισσαμικό, τον Γιούχτα, τον Αλμυρό ενώ αγωνιζόμενος με την ομάδα μας έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τη μεγάλη άνοδο στη Β’ Εθνική. Μιχάλη καλή επιστροφή!"
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics