Breaking News
12 Ιουλίου 2023

ΟΦΗ: Φεύγουν τα διαρκείας και υπάρχει ικανοποίηση



Οι φίλοι του ΟΦΗ δείχνουν έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα τους, καθώς λίγες ημέρες μετά την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, ήδη διατέθηκαν στο κοινό τα πρώτα 750... μαγικά χαρτάκια ενόψει της νέας περιόδου

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ της περιόδου 2023-24 και τα πρώτα 750 κομμάτια… έκαναν φτερά.

Ο κόσμος της Κρητικής ομάδας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμα των υπεύθυνων της ΠΑΕ και σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα η ζήτηση τριπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με τους παράγοντες του ΟΦΗ, υπάρχει μεγάλη ζήτηση τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και στα σημεία πώλησης όπως έχει γίνει γνωστό μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου, αλλά κυρίως ηλεκτρονικά όπου πολύς κόσμος ακόμη και εκτός Ηρακλείου ψάχνει τρόπους ενίσχυσης της ομάδας του.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

EURO 2023 η Εθνική Νέων-Βασικός αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Γιάννης Αποστολάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics