Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2023

Λαμία και ο ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

 

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές αλλά η Λαμία εκμεταλλευόμενη τα. λάθη της Κρητικής ομάδας πήρε την ισοπαλία.

Στο 4′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή με τον Καρλίτος, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ απάντησε, με τον Μπάκιτς να σουτάρει, αλλά τον Κοσέλεβ να μαζεύει σταθερά. Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό, με τον Γκαγιέγος να προσπαθεί να απειλήσει ξανά την εστία των γηπεδούχων. Στο 28′ οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ. Ο Μεγιάδο έκανε το γέμισμα προς τον Ντίκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ομάδας του Βόκολου, κάνοντας το 1-0.

 Με το ξεκίνημα του β΄μέρους, η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Καρλίτος τροφοδότησε τον Τσιλούλη, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, πέρασε τον Βούρο και πλάσαρε τον Σωτηρίου για το 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων, δεν κράτησε για πολύ. Ο Γκαγιέγος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κορνέζο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 των Κρητικών.

Στο 74′ η Λαμία έφερε ξανά σε ισορροπία το παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα από το κεφάλι του Καρώ κατέληξε στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ πίεσε για το νικητήριο γκολ και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με το Νειρα.

Γκολ: 26′ Ντίκο (ΟΦΗ), 47′ Σαραμαντάς (Λαμία), 66′ Γκαγιέγκος (ΟΦΗ), 74′ αυτ. Καρώ (Λαμία)

Κίτρινες κάρτες: Νούνιες – Λάρσον, Πασαλίδης

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς (46′ Τόσιτς), Στάνκο (73′ Λόνγκο), Νούνιες, Σλίβκα, Κορνέζος, Καρλίτος, Τσιλούλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Ντίκο (57′ Φελίπε), Τοράλ.

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 15/09/2023

 

 

 

 

Ο άλλοτε Νο.1 τενίστας στον κόσμο δάκρυσε και μίλησε με μεγάλη δυσκολία στην on court συνέντευξή του

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics