Breaking News
02 Νοεμβρίου 2023

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο "Τable Tennis For Health" στην Χερσόνησο



Χαράλαμπος Ταϊγανίδης


Στη Χερσόνησο ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Πάρκισον και Αλτσχάιμερ. Στους αγώνες λαμβάνει μέρος και ο προπονητής πάλης Παράσχος Δεσκουλίδης που ξεκίνησε με νίκη επί του Γάλλου Benard Jean Claude με 11-7, 11-1, 11-5. Νίκη και στα διπλά για τους Παράσχο Δεσκουλίδη- Μανώλη Μαρκάκη με 3-0 σετ επί των Γάλλων Dufloux Jean Louis και Benard Jean Claude .
Περίπου 60 είναι οι συνολικές συμμετοχές στους αγώνες από 16 χώρες του κόσμου. Το φεστιβάλ διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υπό την αιγίδα και την εξουσιοδότηση του Ιδρύματος της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (ITTF Foundation).
Στόχος είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη που έχει η άσκηση σε νευρολογικές διαταραχές. Γενικά, η εκδήλωση προωθεί τα θετικά στοιχεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την υγεία, για την πρόληψη ασθενειών και την παραμονή στην ενεργό δράση γενικότερα.

Neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 02/11/2023

 

 

 

 

Χωρίς τον Μπάκιτς θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Πανσερραϊκό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics