Breaking News
11 Ιανουαρίου 2024

Εθνική γυναικών: Κόντρα στην Ιταλία για το χάλκινο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Παναγιώτης ΛιακόπουλοςΠαναγιώτης Λιακόπουλος


Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής γυναικών το Σάββατο (13/1, 20.00) στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με νίκη η «γαλανόλευκη» κατακτά το χάλκινο και παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εθνική γυναικών: Κόντρα στην Ιταλία για το χάλκινο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση ύστερα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό κέρδισε 7-6 την Ιταλία και θα παίξει με την Ισπανία το Σάββατο (13/1, 21.30) για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Το ευχάριστο είναι βέβαια πως η Ιταλία δεν πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι από τη στιγμή που ηττήθηκε και έτσι ο μικρός τελικός του Σαββάτου (13/1, 20.00) θα δώσει χάλκινο μετάλλιο και εισιτήριο για το Παρίσι.

Διαβάστε Επίσης
Οι Τούρκοι γράφουν ξανά για Μασούρα και Τραμπζονσπόρ
Επίσης το θετικό για την Ελλάδα είναι πως η Ιταλία έχασε στον αποψινό (11/1) ημιτελικό την Κλαούντια Μαρλέτα (αποβλήθηκε με αντικατάσταση στα μισά της δεύτερης περιόδου) και θα χάσει τον μικρό τελικό. Βέβαια η ομάδα του Κάρλο Σίλιπο έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η Εθνική της Αλεξίας Καμμένου θα πρέπει να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση για το χάλκινο και φυσικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-2, 2-1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φαν Ντερ Σλοτ 2, Κέουνινγκ 2, Φαν ντε Κράατς 2, Μουλχάουτσεν 1.

ΙΤΑΛΙΑ: Αβένιο 1, Μπετίνι 1, Πικότσι 1, Μπιανκόνι 1, Παλμιέρι 1, Βιακάβα 1.
fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 11/01

 

 

 

 

Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Τερέζα Ξυλούρη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics