Breaking News
06 Μαρτίου 2024

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στούς "8" Αλμυρός,ΠΟΑ και Ηρόδοτος



Ο Αλμυρός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γαζίου επικράτησε 2-0 και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.Ο Ρέγιες στο 44' και ο Πακιουφάκης στο 77΄τα γκόλ.

Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο ΠΟΑ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίωρο αλλά ανέτρεψε την κατάσταση, επικρατώντας με 3-2 της Μινωικής .Τα γκόλ των νικητών οι Βοργιάς(2) και Αρκιλέσι.

Ο Ηρόδοτος νίκησε 4-0 την Τύλισο με γκόλ των Γαρεφαλάκη(2),Χίντρι και Μπαρδάκη.

ΠΟΑ, Αλμυρός και Ηρόδοτος προστέθηκαν έτσι στην 8άδα όπου ήδη βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα η Δαμάστα και ο Αετός Ανωγείων. Απομένουν ακόμα τρία εισιτήρια για τα προημιτελικά, που θα τα διεκδικήσουν την επόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου τα ζευγάρια: Ανθεστίων-ΑΟΤ, Χαραυγή-ΠΑΝΟΜ και Ζαρός-Ποσειδώνας.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics