Breaking News
02 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Οι ενέργειες του σήμερα σε κάνουν να θέλεις να τακτοποιήσεις και να κατανοήσεις τα πράγματα ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματα και τα προσωπικά θέματα. Αρκετά σημάδια υποδεικνύουν μεγαλύτερη εστίαση στη συναναστροφή και τη συντροφικότητα. Μπορεί να συνεννοηθείς με κάποιον ή με ένα θέμα από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να υπάρξουν πολλά υποσχόμενες εξελίξεις με οικογενειακές, οικιακές ή οικονομικές υποθέσεις. Αν και οι συζητήσεις είναι χρήσιμες, τα συμπεράσματα ή οι τελικές αποφάσεις μπορεί ακόμα να μην είναι σοφές. Το να απλοποιήσεις τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με τον εσωτερικό κόσμο σου, το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή σου δίνει χαρά.

Ταύρος

Τα καλά νέα ή μια ευχάριστη συζήτηση μπορούν να τονώσουν τη διάθεση σου. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, το να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αφομοιώσεις γεγονότα και ιδέες παραμένει πολύ σημαντικό. Λάθη, καθυστερήσεις και κακές επικοινωνίες είναι πιθανά, αλλά το βρίσκεις εύκολο να ξεπεράσεις τα προβλήματα και να απολαύσεις τον εαυτό σου παρόλα αυτά. Είναι γενικά μια καλή μέρα για να μάθεις νέα πράγματα ίσως για το παρελθόν. Η μέρα ευνοεί την ομαδική εργασία, συμφωνίες και δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση ενός έργου ή μιας φιλίας.


Δίδυμοι

Προσεγγίζεις τα συναισθήματα σου πιο αντικειμενικά σήμερα και είναι μια πολύτιμη άσκηση από καιρό σε καιρό. Στην πραγματικότητα αυτό που θα αποφασίσεις σήμερα μπορεί να χρειαστεί αναθεώρηση αργότερα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ωστόσο υπάρχουν ευδιάκριτα οφέλη από την εξερεύνηση των συναισθημάτων σου από μια πνευματική προοπτική. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν τρόπο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η αγάπη του παρελθόντος μπορεί επίσης να έρθει στο μυαλό ή να επανεμφανιστεί με σημαντικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Καρκίνος

Ανακαλύπτεις πιο εύκολα δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να έρθουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης ή να προσελκύσεις έναν θαυμαστή. Είσαι σε επαφή με την πιο ήπια, πιο δεκτική πλευρά της φύσης σου και οι άλλοι το παρατηρούν. Είναι ενδιαφέρον ότι θα μπορούσες να προσελκύσεις άτομα από το παρελθόν σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις.

Λέων

Οι ενέργειες του σήμερα είναι ζωτικής σημασίας για την απόκτηση καλύτερης κατανόησης ενός παρελθοντικού ζητήματος, αλλά υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία που εκτυλίσσεται, καθιστώντας συνετό να καθυστερήσεις την οριστικοποίηση των σχεδίων. Παρόλο που κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει ή όχι να μοιράζεσαι ορισμένες παρατηρήσεις είναι κυρίως μια καλή στιγμή για να εναρμονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου και να απολαύσεις μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή σου.

Παρθένος

Η φιλική ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα και μπορεί να σε κατευθύνει στο να δεις ευκαιρίες που αγνοούσες στο παρελθόν. Η έκκληση και οι φιλίες σου επωφελούνται και οι συζητήσεις για το παρελθόν μπορεί να είναι περιπλανώμενες αλλά χρήσιμες και ίσως να ρίχνουν νέο φως σε μια κατάσταση. Αν όμως αναζητάς ξεκάθαρα γεγονότα ή συζητήσεις δεν είσαι τυχερή με τον Ερμή να είναι ανάδρομος. Ωστόσο εάν μπορείς να αποφύγεις τις πρόωρες αποφάσεις και αντ’ αυτού να επικεντρωθείς στην απόλαυση των ευκαιριών της ημέρας είσαι σε καλή κατάσταση.

Ζυγός

Η μέρα ενθαρρύνει τη φιλική συνεργασία σήμερα και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις με ευχάριστους τρόπους. Ενώ μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορούν να έρθουν , ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις και να δεις ολόκληρη την εικόνα. Τα θέματα θα σου αποκαλυφθούν σύντομα και δε χρειάζεται να πιέσεις τίποτα, κάτι που θα σου εξασφαλίσει ανακούφιση. Σκάψε βαθιά , ερεύνησε και κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου αποθηκεύοντας τα συμπεράσματα σου για αργότερα. Αν και ο Ερμής παραμένει ανάδρομος οι επικοινωνίες σου πιθανότατα να πάνε αρκετά καλά.

Σκορπιός

Το να μοιράζεσαι τη φιλοσοφία σου με κάποιον μπορεί να είναι ελκυστικό σήμερα. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα η συνομιλία κα η ανταλλαγή ιδεών ή η συζήτηση για προβλήματα. Η σημερινή όψη του Ερμή μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φίλο ή δυνατές αναμνήσεις και συζητήσεις κάποιου. Είσαι σε μια αξιοπρεπή θέση για να βρεις εύκολες λύσεις στα προβλήματα και μπορεί να φτάσει ένα ωραίο μήνυμα ή να γίνει μια συζήτηση που θα σε κάνει να χαλαρώσεις. Η αξιοπιστία σου είναι πιο αισθητή σήμερα και οι άλλοι σε εκτιμούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και μια προσέγγιση αναμονής έχει νόημα.

Τοξότης

Είναι φυσικό να βρίσκεις δημιουργικούς τρόπους για να καλύψεις διάφορες ανάγκες συνδυάζοντας τες ή προσαρμόζοντας τες στις προσδοκίες σου. Μια γοητευτική συζήτηση ή μια ανακάλυψη οικείου ή προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να σε βάλει σε σκέψη. Μπορεί να μη γνωρίσεις ακόμη ολόκληρη την ιστορία, αλλά είσαι αισιόδοξη. Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή κακές επικοινωνίες είσαι σε τόσο καλή διάθεση, που μόλις και με τα βίας το παρατηρείς.

Αιγόκερως

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για προσωπική απήχηση και λύσεις σε προβλήματα. Μπορεί να καταλήξεις σε κατανόηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου λόγω της αίσθησης κοινών αξιών ή σεβασμού. Έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν πιθανώς περισσότερα στην ιστορία από αυτά που φαίνονται, τώρα μπορείς ωστόσο να απολαύσεις την ομαλή ροή αισιοδοξίας και συνεργασίας σήμερα. Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κακές επικοινωνίες. Ακόμα κι έτσι, δουλεύεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που βγαίνεις μπροστά.

Υδροχόος

Αναζητάς την ειρήνη στην οικιακή σου ζωή, στην οικογένεια και τις δουλειές ή τις καθημερινές σου υποθέσεις σήμερα και μπορείς να καταλήξεις σε μια ικανοποιητική λύση. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να επιδιορθώσεις τα λάθη, να απολαύσει τους άλλους και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Παρόλα αυτά είναι καλύτερο να μην οριστικοποιηθούν αποφάσεις, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Ωστόσο μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου στην πορεία. Είναι ωραίο να χαλαρώνεις αρκετά ώστε να μειώσεις την επιφυλακή σου. Βλέπεις περισσότερη ομορφιά στην οικογένεια, τη δουλειά ή απλώς τις συνθήκες γύρω σου και η ζωή μέσα από αυτό το φακό είναι πιο διασκεδαστική.

Ιχθύες

Ευχάριστες συζητήσεις και συνεργασία μπορούν να ξεχωρίσουν σήμερα. Ενώ μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις είναι σημαντικό να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις χειρονομίες παρά σε συγκριμένες λέξεις που επιλέγονται για να εκφραστούν. Έχεις την τάση να αναλύεις ή να συζητάς προηγούμενες σχέσεις. Παρόλο που μπορεί να περιμένεις για κάποιες πληροφορίες ή να αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, υπάρχει ευχάριστη ενέργεια μαζί σου για την κοινωνική σου ζωή, το ρομαντισμό, την άνεση ή τα οικονομικά σου.

TLIFE.GR

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

H Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα που κατάφερε να προχωρήσει στον 2ο προκριματικό γύρο

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 02/04/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics