Breaking News
20 Μαΐου 2024


Έκλεισε φιλικό με την Μάλτα η Εθνική

Προπονητής θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε στη συνεδρίασή της να αναθέσει στον Νίκο Παπαδόπουλο χρέη προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μαζί με την προπονητική ομάδα του, για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο «Μπορούσια Παρκ» του Μενχεγκλάντμπαχ (21:45 ώρα Ελλάδας) και με τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο Σάλτσμπουργκ (18:00 ώρα Ελλάδας).

Η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την Μάλτα εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Σε άλλες αποφάσεις, η ειδική εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

 zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα του Μίνωα κατέκτησε το πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics