Breaking News
08 Ιουλίου 2016

08/07/2016
Κριός
Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη απ' την εργατική Παρθένο να ανεβάζει την παραγωγικότητα και να σας βάζει σε διάθεση τακτοποίησης και φροντίδας διάφορων λεπτομερειών της ζωής σας. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Η θετική όψη Ερμή-Δία μπορεί να φέρει κάποιες καλές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά και σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων.


Ταύρος
 08/07/2016
Ταύρος
Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, και η διάθεση πλήρως καλοκαιρινή. Είναι πιθανό σήμερα να έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, χόμπι και ωραίες δραστηριότητες. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η θετική γωνία Ερμή-Δία μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα, ευχάριστες συναντήσεις, ωραία επικοινωνία και βόλτες ή ταξιδάκια.
Δίδυμοι
 08/07/2016
Δίδυμοι
Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό είναι πιθανό ν' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Η θετική γωνία Ερμή-Δία είναι γόνιμη για τα οικονομικά, ίσως γίνονται κάποιες καλές επαφές και ωραίες αγορές, ενώ η οικογένεια είναι υποστηρικτική.
Καρκίνος
 08/07/2016
Καρκίνος
Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με αρκετές μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά και βόλτες ή ταξιδάκια. Μέρα επίσης με διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Δία φέρνει κάποια καλά νέα, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο, ωστόσο σάς ανοίγει την ψυχολογία, ενώ βόλτες και ταξιδάκια είναι πηγή χαράς.
Λέων
 08/07/2016
Λέων
Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Είναι πιθανό βέβαια να υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις, όμως τα έσοδα δεν πάνε άσχημα, με τη θετική όψη Ερμή-Δία να τα βελτιώνει. Μια μέρα στην οποία απολαμβάνετε τη ζωή, τις αισθήσεις, τη φύση, το καλό φαγητό, την ηρεμία.
Παρθένος
08/07/2016
Παρθένος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, αν και με πιθανές περισσότερες υποχρεώσεις. Μέρα πρωτοβουλιών, ξεκινημάτων, αποφάσεων. Η θετική γωνία Ερμή-Δία διευκολύνει τυχόν δράσεις και ξεκινήματα, φέρνει την εκπλήρωση ορισμένων επιθυμιών, κάνει το νου αισιόδοξο, ενώ ταυτόχρονα περνάτε καλά με τις παρέες σας. Σχέδιά σας προχωρούν.

Ζυγός
  08/07/2016
Ζυγός
Ευκαιρία να κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους σήμερα, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, η οποία και για αύριο θα σας βάλει να κάνετε και ορισμένους απολογισμούς. Η θετική όψη Ερμή-Δία βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση των τελειωμάτων, ενώ βοηθά και θέματα επαγγελματικά, όπου ίσως γίνονται γόνιμες επαφές.
Σκορπιός
 08/07/2016
Σκορπιός
Στις παρέες σας είναι εστιασμένη η Σελήνη σήμερα, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Η θετική όψη Ερμή-Δία προσφέρει ενθουσιασμό με τις παρέες σας αλλά και στα ταξίδια – ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε διακοπές.
Τοξότης
 08/07/2016
Τοξότης
Στον επαγγελματικό τομέα δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, όπως επίσης και στην κοινωνική σας ανάδειξη – φαίνεστε πιο πολύ δημοσίως σήμερα αλλά και αύριο. Η θετική όψη Ερμή-Δία σήμερα δίνει την ευκαιρία για θετικές επαφές, ακόμα και οικονομικές, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Αναμένονται ωστόσο και αυξημένες υποχρεώσεις, και κάποιες πιέσεις.
Αιγόκερως
 08/07/2016
Αιγόκερως
Πιο άνετη κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη τονίζει τον τομέα των ταξιδιών – καλή μέρα για να ξεκινήσετε τις διακοπές και τις καλοκαιρινές περιπέτειες. Έμφαση επίσης σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Η θετική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και κάποια καλά νέα, όπως επίσης και ωραίες στιγμές ενθουσιασμού στα ταξίδια.
Υδροχόος
 08/07/2016
Υδροχόος
Λίγο πιο εσωστρεφής για το ζώδιό σας η σημερινή μέρα, καλή για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα εσωτερικό. Ευνοείται η έρευνα και η ψυχανάλυση. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, κλπ. Η θετική όψη Ερμή-Δία μπορεί να βοηθήσει στα παραπάνω, ενώ επίσης φέρνει και θετικές επαφές και συζητήσεις στα εργασιακά.

Ιχθύες
 08/07/2016
Ιχθύες
Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στο σύντροφο, στους συνεργάτες, στις σχέσεις γενικά. Η θετική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες ερωτικές ή άλλες γνωριμίες, και ενθουσιασμό στις επαφές. Δεν λείπουν κάποιες πιέσεις, κυρίως επαγγελματικές και από άτομα εξουσίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics