Breaking News
10 Ιουλίου 2016

09/07/2016
Κριός
Ενδιαφέρον και θετικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Κυριακή να είναι πιο κοινωνική. Η καλή όψη Ερμή-Άρη που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, βελτιώνει και κάνει πιο βαθιά την επικοινωνία με την οικογένεια και το σύντροφο, ενώ ωθεί σε θετική εξέλιξη ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή ακίνητα ή θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων κλπ.

Ταύρος
 09/07/2016
Ταύρος
Τυχερό και ευχάριστο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Παράλληλα σχηματίζεται η θετική όψη Ερμή-Άρη που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, η οποία κάνει την επικοινωνία πολύ ενδιαφέρουσα, και φέρνει ενθουσιώδεις συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια αλλά κι επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών.
Δίδυμοι
 09/07/2016
Δίδυμοι
Θετικά τα συναισθήματα και ήρεμη η ψυχολογία γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Κυριακή αναμένεται πιο εξωστρεφής, διασκεδαστική κι ερωτική. Η ευνοϊκή όψη Ερμή-Άρη που θα κορυφωθεί τη Δευτέρα, βοηθά αυτές τις μέρες να γίνουν γρήγορες κι αποτελεσματικές κινήσεις σε οικονομικά κι εργασιακά, αλλά και σε θέματα υγείας – πάρτε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε πράγματα.
Καρκίνος
 09/07/2016
Καρκίνος
Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια υπόσχεται το Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως έχετε και κάποια καλά νέα. Παράλληλα, ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη, η οποία μέχρι και την Δευτέρα θα σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς επικοινωνιακά, και πιθανόν να κλείσετε συμφωνίες ή να έχετε κι ερωτικές επιτυχίες, μέσα από δική σας πρωτοβουλία.

Λέων
 09/07/2016
Λέων
Ήρεμο, απολαυστικό και θετικό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο είναι πιθανές ωραίες αγορές, ενώ η Κυριακή θα είναι επικοινωνιακή, και με βόλτες ή ταξιδάκια. Ταυτόχρονα σχηματίζεται και μια θετική όψη που θα λειτουργεί μέχρι και τη Δευτέρα, το τρίγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο σάς βοηθά να προχωρήσετε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων.


Παρθένος
09/07/2016
Παρθένος
Δραστήριο, ευχάριστο και τυχερό το Σαββατοκύριακο, ειδικά το Σάββατο που η Σελήνη συναντά τον ευεργετικό Δία στο ζώδιό σας και φέρνει καλές εξελίξεις και χαρά. Παράλληλα, το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη μέχρι και τη Δευτέρα, ωθεί σε επιτυχημένες και γρήγορες επαφές και συμφωνίες, ενώ βοηθά τη δικτύωση και την επικοινωνία – πάρτε πρωτοβουλίες.

Ζυγός
 09/07/2016
Ζυγός
Πιο ήσυχα αλλά θετικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ανάγκη για απόσυρση και ηρεμία, όμως η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής και δραστήρια. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη που θα λειτουργεί μέχρι και την Δευτέρα, φέρνει γρήγορες και καλές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά, με επιτυχημένες επαφές, συμφωνίες, διεκδικήσεις.


Σκορπιός
 09/07/2016
Σκορπιός
Θα περάσετε καλά με τις παρέες σας αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά το Σάββατο, γιατί η Κυριακή θα είναι κάπως πιο εσωστρεφής. Παράλληλα, ο Άρης απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Ερμή μέχρι και την Δευτέρα, σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς στη δράση και στην επικοινωνία, και ωθεί σε επιτυχημένες επαφές και πρωτοβουλίες.


Τοξότης
 09/07/2016
Τοξότης
Καλές επαγγελματικές εξελίξεις και δημοφιλία αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας. Ταυτόχρονα λειτουργεί το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο μέχρι και τη Δευτέρα σάς βοηθά να προχωρήσετε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, χορηγιών κλπ, ή να κλείσετε αποτελεσματικά ορισμένα άλλα ζητήματα και κύκλους.
Αιγόκερως
1 Αιγόκερως
Ένα αισιόδοξο και τυχερό Σαββατοκύριακο, με ταξίδια, περιπέτειες κι ευχάριστες εξελίξεις. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο μέχρι και τη Δευτέρα ωθεί τα σχέδιά σας σε εξέλιξη και φέρνει επιτυχημένες επαφές και συνεργασίες, ενώ κάνει την επικοινωνία στις σχέσεις ενθουσιώδη κι ενδιαφέρουσα. Νέες γνωριμίες και σχέσεις.
Υδροχόος
109/07/2016
Υδροχόος
Με θετική ψυχολογία ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ η Κυριακή θα δώσει την ευκαιρία για ταξίδια και ωραίες περιπέτειες. Μέχρι και τη Δευτέρα που θα λειτουργεί το θετικό τρίγωνο Ερμή-Άρη, είναι πιθανό να γίνουν επιτυχημένες κινήσεις, επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, ενώ ευνοούνται οι πρωτοβουλίες – φανείτε δυναμικοί, στείλτε βιογραφικά, διεκδικήστε πράγματα.
Ιχθύες
 09/07/2016
Ιχθύες
Κοινωνικά και θετικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με ευχάριστες συναντήσεις και με καλές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Παράλληλα, θα λειτουργεί το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο μέχρι και τη Δευτέρα σάς κάνει πολύ αποτελεσματικούς επικοινωνιακά, ενώ φέρνει θετικές εξελίξεις σε ερωτικά, ταξίδια και σε σχέση με τα παιδιά. Δημιουργικές ιδέες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics