Breaking News
11 Ιουλίου 2016

11/07/2016
Κριός
Αρκετά νευρικές μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να σας κρατά σε υπερδιέγερση, πιθανόν και λόγω ορισμένων απροόπτων, ειδικά μάλιστα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και σε προσωπικά θέματα. Μια όψη που προκαλεί βλάβες σε συσκευές και άλλα απρόοπτα στην επικοινωνία. Ωστόσο φέρνει συνειδητοποιήσεις. Προσοχή σε απότομα λόγια.

Ταύρος
 11/07/2016
Ταύρος
Ο νους σας μπορεί να “τρέχει με χίλια” αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως έχετε και αρκετές εμπνεύσεις και συνειδητοποιήσεις – ίσως κιόλας απελευθερώνεστε από κολλήματα του παρελθόντος, καθώς βλέπετε τα πράγματα αλλιώς. Δυσκολία στον ύπνο. Προσοχή μέχρι και αύριο σε απρόοπτα στην επικοινωνία, σε ραντεβού και στις μετακινήσεις.
Δίδυμοι
 11/07/2016 Δίδυμοι
Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα είναι πιθανό αυτές τις μέρες να φέρνει διάφορα απρόοπτα σε οικονομικά θέματα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται και ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Υπάρχει λίγη ανασφάλεια, αλλά μπορείτε να βρείτε λύσεις. Πιθανά απότομα λόγια σε φιλίες που ίσως φέρουν απομάκρυνση.
Καρκίνος
 11/07/2016
Καρκίνος
Ο νοητικός Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια νευρική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες σάς κρατά σε εγρήγορση, με πολλές σκέψεις αλλά και με έξυπνες ιδέες και συνειδητοποιήσεις. Όμως φέρνει διάφορα επικοινωνιακά απρόοπτα, βλάβες ή και απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά. Ηρεμήστε το νευρικό σας σύστημα.

Λέων
311/07/2016
Λέων
Μπορεί να είναι κάπως ανήσυχος ο ύπνος σας αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης είναι πιθανό να σας κρατά σε εγρήγορση για θέματα που πρέπει να κλείσουν, γραφειοκρατικά ή άλλα, με ενδεχόμενες ξαφνικές εξελίξεις. Ακόμα, απρόοπτα είναι πιθανά στα ταξίδια, ίσως κάποιες αλλαγές.

Παρθένος
11/07/2016
Παρθένος
Λόγω του απρόβλεπτου τετραγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, πιθανόν αυτές τις μέρες να γίνεται ξαφνική αλλαγή σε σχέδιά σας, ή να έχετε ορισμένα απρόοπτα σε οικονομικά θέματα, ενώ θα λειτουργεί και αύριο. Μπορεί σε φιλικές σχέσεις να λέγονται κάποια πράγματα που σοκάρουν ή ταράζουν και αυτό να φέρνει απομάκρυνση. Συνειδητοποιήσεις ωστόσο.

Ζυγός
 11/07/2016
Ζυγός
Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να ταλαιπωρείται αυτές τις μέρες με το “ηλεκτρικό” τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες σάς κρατά σε υπερδιέγερση, τόσο με πολλές σκέψεις, όσο και με διάφορα απρόοπτα στη δουλειά, σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην επικοινωνία. Μια όψη που προκαλεί και αρκετές βλάβες. Έχετε όμως και φαεινές ιδέες.


Σκορπιός
 11/07/2016
Σκορπιός
Έντονο ενδέχεται να είναι το πρόγραμμά σας αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο προκαλεί διάφορες ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα, τόσο σε καθημερινά θέματα, όσο και στο χώρο δουλειάς αλλά και στα ταξίδια. Ειδικά μάλιστα μπορεί να αντιμετωπίζετε και βλάβες σε συσκευές, επαγγελματικές ή οικιακές. Βλέπετε κάποια πράγματα αλλιώς.


Τοξότης
 11/07/2016
Τοξότης
Χρειάζεται μια προσοχή σε απότομα λόγια και υπερβολική ειλικρίνεια τώρα που κορυφώνεται το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, γιατί μπορεί να προκληθούν απομακρύνσεις, σε ερωτικές ή άλλες σχέσεις, ακόμα και με τα παιδιά. Είναι επίσης μια όψη που φέρνει ορισμένα απρόοπτα, σε οικονομικά ή άλλα ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες συσκευές να “πεθαίνουν”.
Αιγόκερως
 11/07/2016
Αιγόκερως
Πολλά τα απρόοπτα αυτές τις μέρες με το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν ξαφνικά χαλάνε πράγματα ή συσκευές, ή αν υπάρχουν απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Το σπίτι, η οικογένεια και θέματα ακινήτων σάς κρατούν σε εγρήγορση. Πολλές συνειδητοποιήσεις.
Υδροχόος
 11/07/2016
Υδροχόος
Το ζώδιό σας σκέφτεται πάρα πολύ, ενώ αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί αυτή σας η τάση να έχει μεγεθυνθεί. Μια όψη που κορυφώνεται σήμερα και η οποία προκαλεί απρόοπτα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στο χώρο εργασίας και σε καθημερινές δουλειές, ενώ δεν λείπουν οι βλάβες. Προσοχή σε κριτικά και απότομα λόγια.
Ιχθύες
 11/07/2016
Ιχθύες
Τα παιδιά, τα ερωτικά και θέματα οικονομικά μπορεί να σας κρατούν σε εγρήγορση αυτές τις μέρες με διάφορα απρόοπτα, λόγω του νευρικού τετραγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ίσως λέγονται πράγματα που προκαλούν απομακρύνσεις, ενώ ενδέχεται να βλέπετε τη διαφορά αξιών που έχετε με κάποιους ανθρώπους. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα, και για αύριο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics