Breaking News
12 Ιουλίου 2016

Ζώδια
Κριός
 12/07/2016
Κριός
Πολύ ωραία για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, η οποία μέχρι τις 5/8 θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ θα φέρει όμορφες ερωτικές στιγμές κι ευκαιρίες για διασκέδαση και ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Θα ευνοήσει επίσης τα οικονομικά και την δημιουργικότητά σας.


Ταύρος
 12/07/2016
Ταύρος
Αλλάζει σήμερα ζώδιο η Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 5/8 θα γαληνέψει τα συναισθήματά σας, ενώ θα βελτιώσει και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Εύνοια σε θέματα σπιτιού/ακινήτων – ιδανική περίοδος για να ομορφύνετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας, και να αγοράσετε ωραία πράγματα για το σπίτι. Ωραίες στιγμές οικιακής θαλπωρής.
Δίδυμοι
 12/07/2016
Δίδυμοι
Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες θα φέρει μέχρι τις 5/8 η Αφροδίτη, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για εκδρομές που θα σας γαληνέψουν και στις οποίες αναμένονται φλερτ. Μια περίοδος που ο τρόπος που επικοινωνείτε γίνεται πιο γλυκός, κάτι που θα έλξει ανθρώπους κοντά σας. Ο νους σας γίνεται πιο ειρηνικός. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.
Καρκίνος
 12/07/2016
Καρκίνος
Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς έφερε τα δώρα της ομορφιάς, του έρωτα και της ειρήνης απ' τις 17/6. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τις 5/8 αναμένεται βελτίωση στα έσοδα, ενώ θα κάνετε και πολύ ωραίες αγορές. Μια εποχή στην οποία θα απολαύσετε πλήρως τη ζωή και την ηρεμία.
Λέων
 12/07/2016
Λέων
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 5/8 που θα κάτσει θα ομορφύνει πολύ την εμφάνιση και τη διάθεσή σας, και θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Ερωτικές επιτυχίες, ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών, βελτίωση στα έσοδα. Ιδανική εποχή για να φροντίσετε την εμφάνισή σας και να ψωνίσετε.
Παρθένος
12/07/2016
Παρθένος
Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 5/8, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι όχι απαραίτητα αρνητικό. Παράλληλα, είναι πιθανές κάποιες κρυφές ή ανομολόγητες ή ανεκπλήρωτες σχέσεις στο διάστημα αυτό. Βελτίωση του ύπνου, ευκαιρίες για χαλάρωση κι επαφή με τη θάλασσα.
Ζυγός
2312/07/2016
Ζυγός
Η αλλαγή ζωδίου του Αφροδίτης θα ευνοήσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης έως τις 5/8, ένα διάστημα στο οποίο θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, ενώ μπορεί να υπάρξουν και φλερτ μέσα απ' τις παρέες, ή φιλίες που γίνονται έρωτες. Πιθανοί και έρωτες μέσα απ' το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδες και συλλόγους.

Σκορπιός
 12/07/2016
Σκορπιός
Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευεργετήσει την δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα μέχρι τις 5/8, ένα διάστημα στο οποίο θα φαίνεστε πιο αγαπητοί και όμορφοι στο κοινό, ενώ θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Πιθανά και φλερτ με άτομα εξουσίας ή στον επαγγελματικό χώρο. Καλή εποχή για δημόσιες σχέσεις και προβολή.
Τοξότης
 12/07/2016
Τοξότης
Θα σας ευεργετήσει ιδιαίτερα η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα έως τις 5/8, ένα διάστημα στο οποίο η γοητεία σας δεν θα περνά καθόλου απαρατήρητη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για όμορφα ταξίδια και για φλερτ στα ταξίδια ή με ξένους. Επίσης εύνοια στη περίοδο αυτή θα υπάρχει σε θέματα νομικά. Βελτίωση στα έσοδα.
Αιγόκερως
 12/07/2016
Αιγόκερως
Μόλις άλλαξε ζώδιο η Αφροδίτη και μέχρι τις 5/8 θα κάνει πολύ ωραία και ικανοποιητική την ερωτική σας ζωή – όμορφες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο, βαθύτερα συναισθήματα και δέσιμο. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό θα ωφεληθούν τα οικονομικά σας, ενώ εύνοια θα υπάρχει σε χορηγίες, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά και άλλα θέματα.
Υδροχόος
 12/07/2016
Υδροχόος
Ωραία κοινωνική ζωή υπόσχεται το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα από σήμερα έως τις 5/8, ένα διάστημα που θα γνωρίσετε όμορφους ανθρώπους και θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ και νέες σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Περισσότερη αρμονία στους δεσμούς και στα πάρε-δώσε με τους άλλους. Βελτίωση στη σχέση με τον σύντροφο.
Ιχθύες
 12/07/2016
Ιχθύες
Βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 5/8 θα κάνει πιο άνετη κι ευχάριστη τη δουλειά σας – ικανοποιητική παραγωγικότητα. Θα κάνει όμως και πιο ευχάριστη και όμορφη την καθημερινότητά σας και θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα. Εύνοια και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics