Breaking News
20 Ιουλίου 2016

20/07/2016
Κριός
Η πολύ ωραία όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι ιδιαίτερα καλή για τα ερωτικά, καθώς σταθεροποιεί και ωριμάζει τα συναισθήματα και γίνονται τώρα σοβαροί δεσμοί και συνεργασίες. Είναι επίσης μια όψη που προσφέρει οικονομική σταθερότητα. Εποικοδομητικά βήματα σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Στα ταξίδια βρίσκετε αυτό που θέλετε και ισορροπείτε.


Ταύρος
 20/07/2016
Ταύρος
Ψυχολογική σταθερότητα και το πολύτιμο για εσάς αίσθημα ασφάλειας προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Η οικογένεια φαίνεται να είναι υποστηρικτική συναισθηματικά και οικονομικά, ενώ περνάτε όμορφα μαζί της. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικονομικών συνεργασιών, επενδύσεων, χορηγιών, κληρονομικών κλπ.
Δίδυμοι
 20/07/2016
Δίδυμοι
Σήμερα κορυφώνεται μια αρκετά καλή όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ωραίες και σοβαρές γνωριμίες, αλλά και αξιόπιστες επαφές και συμφωνίες. Εποικοδομητικές κινήσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, με συγγενείς και με άλλα κοντινά σας πρόσωπα. Μια όψη που σταθεροποιεί και ηρεμεί και το νου σας.
Καρκίνος
 20/07/2016
Καρκίνος
Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας βελτιώνονται ή σταθεροποιούνται τα έσοδα, κι επιτέλους νιώθετε ένα αίσθημα ασφάλειας υλικής αλλά και συναισθηματικής. Αυτοεκτίμηση. Εποικοδομητικές κινήσεις στα επαγγελματικά και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ωραίες αγορές, απόλαυση της ζωής.
Λέων
 20/07/2016
Λέων
Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει τώρα μια πολύ καλή όψη με τον σοβαρό Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες ωριμάζει τα συναισθήματα και τους ερωτικούς δεσμούς, και είναι ιδανική επιρροή για ξεκίνημα σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών. Ικανοποιούνται κάποια αιτήματά σας. Οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα. Δημιουργικότητα. Αίσθημα ότι αξίζετε.
Παρθένος
20/07/2016
Παρθένος
Ο ψυχικός σας κόσμος ισορροπεί και σταθεροποιείται αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ σε αυτό βοηθούν και πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη θάλασσα και τη φύση, ή με την τέχνη. Μια όψη που είναι εποικοδομητική για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και για το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων.


Ζυγός
 20/07/2016
Ζυγός
Η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι ευεργετική για την κοινωνική σας ζωή, περνάτε καλά και νιώθετε ασφάλεια με τους φίλους και τους συγγενείς, ενώ οι σχέσεις αυτές ωριμάζουν και σας ικανοποιούν. Παράλληλα, ευνοούνται οι συμφωνίες, γίνονται εποικοδομητικά βήματα σε ζητήσεις και προχωρούν σχέδια και συνεργασίες. Νοητική σταθερότητα και ηρεμία.
Σκορπιός
 20/07/2016
Σκορπιός
Μια όψη αρκετά καλή για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τη δημόσια εικόνα σας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα βοηθά να κάνετε καλές και αξιόπιστες συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις, ενώ βιώνετε επιτέλους και μια σταθεροποίηση οικονομική. Βιώνετε όμως και αναγνώριση και αγάπη απ' το κοινό. Καλή επίσης για σοβαρές σχέσεις και δεσμεύσεις.
Τοξότης
 20/07/2016
Τοξότης
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας δέχεται τώρα θετική όψη απ' την ευμενή Αφροδίτη, η οποία αυτές τις μέρες σταθεροποιεί δεσμούς και συνεργασίες, προσφέρει συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, ενώ νιώθετε επιτέλους ένα αίσθημα ασφάλειας. Τα ταξίδια είναι πηγή ισορροπίας και απόλαυσης. Ικανοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας. Μια εποικοδομητική επιρροή.
Αιγόκερως
 20/07/2016
Αιγόκερως
Κορυφώνεται σήμερα μια όψη σταθεροποιητική και εξισορροπητική για την ψυχολογία σας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το οποίο εξισορροπεί και ωριμάζει και τα συναισθήματα στις σχέσεις, τα οποία γίνονται βαθύτερα. Επίσης αυτές τις μέρες ευνοεί θέματα οικονομικά, γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις, καλές επενδύσεις και οικονομικές συνεργασίες, ενώ κλείνετε επιτυχώς ορισμένα θέματα.
Υδροχόος
 20/07/2016
Υδροχόος
Πολύ καλές μέρες για σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ευνοεί και τις φιλίες αλλά και τις σχέσεις σας με ομάδες και συλλόγους. Περισσότερη ισορροπία συναισθηματική και σχέσεων, ικανοποίηση. Εποικοδομητικά βήματα σε σχέδιά σας. Ευνοείται επίσης η δικτύωση και ό,τι αφορά διαδικτυακά project.
Ιχθύες
 20/07/2016
Ιχθύες
Γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις στα επαγγελματικά αυτές τις μέρες με την θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να κάνετε σοβαρές και αξιόπιστες συνεργασίες. Άτομα εξουσίας λειτουργούν υποστηρικτικά. Απολαμβάνετε τη δουλειά σας, η οποία σταθεροποιείται τώρα και σας φέρνει κέρδος. Εύνοια σε υγεία και σε άλλα πρακτικά θέματα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics