Breaking News
21 Ιουλίου 2016

21/07/2016
Κριός
Σήμερα η Σελήνη απ' το ζώδιο της φιλίας τον Υδροχόο, δίνει έμφαση στις παρέες σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Περισσότερη ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Το βράδυ μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και ίντριγκες.

Ταύρος
 21/07/2016
Ταύρος
Τον επαγγελματικό σας τομέα και την κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αυξημένες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις, ενώ φαίνεστε πιο πολύ δημοσίως, γι' αυτό χρειάζεται και σοβαρότητα. Το βράδυ προσέξτε την εριστικότητα, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη αυξάνει τον εγωισμό και το θυμό και προκαλεί συγκρούσεις.
Δίδυμοι
 21/07/2016
Δίδυμοι
Άνετη κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στα ταξίδια, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για εκδρομές και καλοκαιρινές περιπέτειες. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και συγγραφή. Πιθανή ενασχόληση με κάποια νομικά, φιλοσοφικά ή πολιτικά θέματα. Το βράδυ μπορεί να παρουσιαστεί ένας εκνευρισμός, κριτική, ή ταλαιπωρίες στα ταξίδια.
Καρκίνος
 21/07/2016
Καρκίνος
Σχετικά ήσυχη και κάπως πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, θα έχετε όμως την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας – ερωτική μέρα. Παράλληλα, η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, τα οποία ίσως σάς “τρέξουν”, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, εφορία, κληρονομικά, επενδύσεις, κλπ. Το βράδυ προσοχή σε ανταγωνισμούς.
Λέων
 21/07/2016
Λέων
Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης-Άρη εφιστά την προσοχή στον εκνευρισμό, τις αντιθέσεις, τις διαφωνίες αλλά και σε πονοκεφάλους και μικροατυχήματα.
Παρθένος
21/07/2016
Παρθένος
Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της εργασίας και της παραγωγικότητας, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορα πράγματα και λεπτομέρειες, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας. Ενασχόληση με υγεία, διατροφή, αλλά και με τα κατοικίδια. Το βράδυ προσέξτε εριστικότητα και κριτική.


Ζυγός
 21/07/2016
Ζυγός
Μια ανέμελη, θετική και πλήρως καλοκαιρινή μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με σπορ και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για φλερτ κι εξόδους. Το βράδυ δεν λείπουν κάποιοι ανταγωνισμοί και κτητικότητα.
Σκορπιός
 21/07/2016
Σκορπιός
Έμφαση σε θέματα σπιτιού κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Κάπως πιο εσωστρεφής και νοσταλγική η διάθεση. Το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις, γιατί η Σελήνη ενεργοποιεί τον Άρη στο ζώδιό σας και αυξάνει εγωισμό κι εκνευρισμό.
Τοξότης
 21/07/2016
Τοξότης
Ζωηρή, ευχάριστη κι επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, και με πολλή κουβεντούλα. Αρκετές επίσης μετακινήσεις πιθανές, ή βόλτες και ταξιδάκια. Διάβασμα, πληροφόρηση, γράψιμο, ιδέες. Εστίαση στις συγγενικές σχέσεις. Το βράδυ προσέξτε κάποιες εντάσεις επικοινωνιακές και ορισμένα παρασκήνια – ίσως προκαλέσετε άλλους άθελά σας ή μπορεί να βγουν απωθημένα.
Αιγόκερως
 21/07/2016
Αιγόκερως
Μέρα με ψώνια, αγορές διάφορες ή πωλήσεις, όπως επίσης και με πληρωμές και άλλες συναλλαγές, καθώς η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα. Μια πιο ήρεμη και σταθεροποιητική μέρα, στην οποία θα απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση, τις αισθήσεις. Το βράδυ όμως προσέξτε κάποιες εντάσεις, κυρίως με φίλους.
Υδροχόος
 21/07/2016
Υδροχόος
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των στόχων σας. Μέρα επίσης αποφάσεων, πρωτοβουλιών, ξεκινημάτων, δράσης. Το βράδυ με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη υπάρχει αυξημένος εγωισμός – προσοχή σε συγκρούσεις, αλλά και σε μικροατυχήματα.
Ιχθύες
 21/07/2016
Ιχθύες
Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία κι επαφή με τη θάλασσα αλλά και με την τέχνη και την πνευματικότητα. Δεν λείπουν κάποια παρασκήνια, ειδικά το βράδυ, ενώ μια προσοχή χρειάζεται σε ταλαιπωρίες στα ταξίδια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics