Breaking News
22 Ιουλίου 2016

Σε 10 συλλήψεις προχώρησαν οι ομοσπονδιακές αρχές της Βραζιλίας στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που ξεκίνησε την Πέμπτη, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο.



Σε ανακοίνωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αλεξάντρ Μοράες είπε ότι δέκα άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι ότι ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος και ότι σχεδίαζαν «πράξεις τρομοκρατίας».

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, η επιχείρηση έλαβε χώρα σε εννέα πολιτείες στη Βραζιλία.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με δικαστήριο της πολιτείας Παρανά, υπήρχαν ενδείξεις ότι η οργάνωση είχε σκοπό τη χρήση όπλων και αντισυμβατικών μεθόδων ως προς την επίτευξη των στόχων της.

Ήδη, από την περασμένη Τρίτη, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βραζιλίας ενημέρωσε πως διερευνά οποιαδήποτε ένδειξη για απειλή προς την ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων που αρχίζουν στις 5 Αυγούστου στο Ρίο, μετά τη δήλωση υποταγής από μια ισλαμική ομάδα της Βραζιλίας στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι Αρχές της Βραζιλίας προχώρησαν σε ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, μετά τον θάνατο τόσων ανθρώπων από τη φονική επίθεση με φορτηγό στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα, με αύξηση των ελέγχων στους δρόμους ανάμεσα σε άλλα μέτρα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics