Breaking News
24 Ιουλίου 2016

Τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αναμένεται να οριστικοποιήσουν την Κυριακή τον αποκλεισμό των Ρώσων στα αγωνίσματα στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όμως, σύμφωνα με την Daily Mail, οι «αθάνατοι» σκέφτονται να προχωρήσουν στην πιο βαρυσήμαντη απόφαση στην ιστορία των 120 ετών στους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες: Να αποκλείσουν ολόκληρη την Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας (!), που αριθμεί 387 αθλητές και αθλήτριες.

Η Daily Mail βασίζει το ρεπορτάζ σε δηλώσεις αξιωματούχου της ΔΟΕ. «Η ΔΟΕ θέλει να αποκλείσει τη Ρωσία, για να δείξει ότι αυτό είναι μια επίθεση στο σύνολο του αθλητισμού. Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει αποβολή από το Ρίο» δήλωσε σχετικά.

Κι ενδιαφέρον θα έχει η στάση του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, σε μια τέτοια πρόταση, καθώς ήδη έχει εκφράσει την άποψη, ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο θέμα των ανθρώπινων δικαιωμάτων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics