Breaking News
24 Ιουλίου 2016

Στην ευχέρεια των Ομοσπονδιών η ατομική τιμωρία αθλητών, με απόφαση της ΔΟΕ.

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της αποβολής της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς η ΔΟΕ, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη, αποφάσισε η χώρα να συμμετάσει κανονικά στην Ολυμπιάδα που ξεκινά σε λίγες μέρες στη Βραζιλία.

Επίσης, η ΔΟΕ αφήνει στην ευχέρεια των Ομοσπονδιών τη απόφαση για ατομική τιμωρία αθλητών.

Υπενθυμίζεται πως ο παγκόσμιος οργανισμός αντι-ντόπινγκ είχε εισηγηθεί στη ΔΟΕ την ολική αποβολή ολόκληρης της ρωσικής ομάδας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρό της Τόμας Μπακ, που δέχτηκε αφόρητες πιέσεις, όπως αναφέρουν ξένα ρεπορτάζ προκειμένου να αποβάλλει τους Ρώσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η WADA εισηγήθηκε την ολική αποβολή ολόκληρης της ρωσικής ομάδας, μετά τα ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία οι Ρώσοι αθλητές έδιναν καθαρά δείγματα, τα οποία και καταψύχονταν, όταν έδιναν δείγμα για ελέγχους κατά τη διάρκεια των αγώνων, τότε ένας πράκτορας της KGB άλλαζε τα δείγματα και έτσι οι Ρώσοι αθλητές δεν πιάνονταν. Όπως αναφέρει ο Μακ Λάρεν η όλη επιχείρηση, κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2014. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics