Breaking News
25 Ιουλίου 2016

25/07/2016
Κριός
Μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σας ενεργοποιεί, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες – νωρίς το πρωί ευνοούνται σοβαρές κινήσεις. Ωστόσο προσοχή σε ανταγωνισμούς, κυρίως με άτομα εξουσίας. Καλή μέρα επίσης για φλερτ, διασκέδαση, σπορ, με τις δυνάμεις σας να είναι τονωμένες.


Ταύρος
 25/07/2016
Ταύρος
Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ η σκέψη σας μπορεί να απασχοληθεί με μνήμες διάφορες. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση αλλά και για περισσότερο ύπνο και ησυχία. Ευκαιρία να απολαύσετε τη θάλασσα αλλά και την τέχνη. Ενασχόληση με φιλανθρωπία και πνευματικότητα.
Δίδυμοι
 25/07/2016
Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις φιλίες σας και στη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας ή ακόμα και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και οργανώσεις. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Καλή μέρα για επαφές, συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά προσοχή σε κάποιες ίντριγκες.
Καρκίνος
25/07/2016
Καρκίνος
Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη και είναι καλή μέρα για να δραστηριοποιηθείτε, καθώς γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις, αν και χρειάζεται μια προσοχή σε ανταγωνισμούς και αρνητικά συναισθήματα με συνεργάτες και με άτομα εξουσίας. Γίνεται πιο αισθητή δημόσια η παρουσία σας. Πιθανόν να υπάρξουν παραπάνω υποχρεώσεις. Γόνιμη οικονομικά μέρα.
Λέων
325/07/2016
Λέων
Τονώνει την αισιοδοξία και τις δυνάμεις σας σήμερα η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, ενώ τονίζει και τον οίκο των ταξιδιών, οπότε είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και για διάφορες καλοκαιρινές περιπέτειες. Ωραίες συναντήσεις πιθανές. Αν δουλεύετε όμως, ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα αρνητικά συναισθήματα στο χώρο εργασίας.
Παρθένος
25/07/2016
Παρθένος
Ερωτική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας, αρκεί όμως να προσέξετε κάποιες χειριστικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά κλπ.
Ζυγός
 25/07/2016
Ζυγός
Κοινωνική η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, τόσο με φίλους και γνωστούς, όσο και με τον σύντροφο και με συνεργάτες. Μια προσοχή χρειάζεται σε αισθήματα αδικίας και πικρίας, ίσως και κάποιες εμμονές. Ωστόσο γενικά ευνοούνται οι συναντήσεις, ακόμα και οι συμφωνίες ή σοβαρές συζητήσεις.
Σκορπιός
 25/07/2016
Σκορπιός
Παραγωγική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο σπίτι και το νοικοκυριό σας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, πλύσιμο, ράψιμο κλπ. Έμφαση όμως και σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, αλλά και κατοικίδιων.
Τοξότης
2125/07/2016
Τοξότης
Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο, ενώ η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, την ζωτικότητα και την δημιουργικότητά σας. Ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, εξόδους, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, σπορ και χόμπι. Η εστίασή σας επίσης βρίσκεται στα παιδιά.
Αιγόκερως
 25/07/2016
Αιγόκερως
Έμφαση σε θέματα σπιτιού δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Λίγο πιο “κλειστή” η διάθεση, ενώ νοσταλγείτε και το παρελθόν. Προσέξτε κάποια αρνητικά συναισθήματα, όπως επίσης και να μην λειτουργείτε χειριστικά προς τους δικούς σας.
Υδροχόος
 25/07/2016
Υδροχόος
Επικοινωνιακή, ζωηρή και κινητή η σημερινή μέρα, με πολλές συζητήσεις, με ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην ενημέρωση, τη μάθηση, το διάβασμα και το γράψιμο. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αρκετές ιδέες και σκέψεις.
Ιχθύες
 25/07/2016
Ιχθύες
Πιθανόν να κάνετε ορισμένες αγορές σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των οικονομικών και των αποκτημάτων, ενώ είναι και μέρα πληρωμών ή άλλων συναλλαγών. Δεν πάνε άσχημα τα έσοδα και τα εργασιακά. Πιο ήρεμη και απολαυστική μέρα, στην οποία θα ευχαριστηθείτε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics