Breaking News
26 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
“Οι μάσκες που βραδιάζουν το πρωί”


Είναι μια ταινία που αναφέρεται σε πέντε προσωπικότητες που η κάθε μια έχει μια διαφορετική ψυχική ασθένεια . Μέσα από μια σειρά γεγονότων εξετάζεται ο τρόμος που βιώνουν καθημερινά και ο τρόπος που επιλέγουν να συνεχίσουν τη ζωή τους με ή χωρίς το πρόβλημά τους .Επίσης θα πραγματοποιηθεί μια επίδειξη Taekwo Do από την Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου. 
Η προβολή θα γίνει 27 Ιουλίου 9.00μμ στον Κινηματογράφο Αστόρια και θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Στην είσοδο του κινηματογράφου θα υπάρχει ένας κουμπαράς για όποιον θέλει να συνεισφέρει στον σύλλογο Ευ Ζω με τον καρκίνο.
Πρόγραμμα
9.00 – 9.30 ομιλίες
Καίτη Κουναλάκη (Πρόεδρος συλλόγου Εύ Ζώ με τον καρκίνο) 
Μαρια Σβολιαντοπουλου (Ψυχολόγος, Σκηνοθέτης Σεναριογράφος ) 
Γιάννης Γεροντής ( τεχνικός υπεύθυνος σε 7 Συλλόγους στην Ανατολική Κρήτη, Δάσκαλος της Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου κάτοχος 6 Dan)
9.30 -10.15 Ταινία
10.15-10.30 Επίδειξη Taekwon-Do

Παρουσιάζει η Αμαλια Ζαργιανάκη (Γραμματέας εξωτερικών ιατρείων κλινικής ογκολογίας, μέλος του συλλόγου Ευ Ζω, βοηθός δασκάλου με βαθμό 2 Dan και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτια Ακαδημία Taekwon-Do Ηρακλείου )

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics